:: Lansare galeria web Promoseoo – inscriere gratuita

Titlu: Lansare galeria web Promoseoo – inscriere gratuita
Autor:: http://sinsdesign.wordpress.com/
Articol: Am deschis galeria Promoseoo!
http://sinsdesign.wordpress.com/2010/01/21/lansare-galeria-web-promoseoo-inscriere-gratuita/

Galeria Promoseoo http://galerie.sinetics.ro/ a fost creata in ideea de a aduna cat mai multe site-uri si bloguri de calitate din Romania. Scopul principal al acestei galerii este promovarea creatiilor originale create in cele mai noi tendinte in design.

Ca o mica descriere, o galerie web este locul unde se aduna lucrarile online ale celor care detin site-uri sau bloguri.

Sunt multe site-uri de acest gen in afara Romaniei, galerii bazate mai mult pe design decat pe functionalitate si gradului de utilizare. Din aceasta cauza, majoritatea au fost denumite Galerii CSS – deoarece CSS-ul este baza aranjarii stilului, a textului si imaginilor in pagina web.

Stilul web se schimba in functie tendinte, ultimul fiind web2.0 stil in care predomina fonturile mari, culori in gradient, efecte 3d, colturi rotunjite, iconuri in bara de navigare, forme neregulate si iesite din comun si nu in ultimul rand in tendinte fiind si stilul retro, vintage.

In Romania, am aflat ca sunt putine galerii web, si doar unele iti valideaza inscrierea in el – din cauza unui design simplu practicat, sau nerespectarii unor standarde web valabile.

Din aceasta cauza, noi, am lansat Galeria Promoseoo, unde iti poti inscrie site-ul sau blogul tau. Dupa completarea formularului de inscriere vom analiza site-ul dvs, si in maxim 2 zile veti primi un raspuns pe email de cofirmare a introducerii acestuia in galerie.


In mare parte, vor fi acceptate toate siturile si blogurile daca respecta un minimum de decenta, este functional si util. Lucrarile voastre vor fi atasate unor categorii ca : Blog, Web site, Web design, Arta, Fotografie, Turism, sau altele noi, propuse de voi.


Fiecare poate da note, comenta si analiza fiecare site inscris. Galeria Promoseoo http://galerie.sinetics.ro/ va ajuta sa fiti cunoscuti, sa vedeti ce fac ceilalti si sa invatati de la altii, si altii de la voi, sa crestem impreuna.

Nu dorim sa fim un director web, ci o galerie, in care sa revii cu placere dupa ce ti-ai inregistrat site-ul. Te poti inregistra cu cate site-uri sau bloguri vrei, numai sa fii autorul proprietarul sau reprezentantul acestuia.

Saptamanal, vom alege, ajutati de ratingul si comentariile voastre, un site sau blog reprezentativ, ce va aparea infiecare pagina a galeriei promoseoo si va prima atentia meritata in articolele blogului Sinsdesign. Va exista si un site al lunii, ce va beneficia de aceeasi promovare. La sfarsitul anului 2010, vom desemna si Site-ul Anului, alaturi de un premiu.

O singura regula este: siteurile si blogurile inscrise trebuie sa aibe continut romanesc si decent.

Cei care s-au inscris folosind Promoseoo http://promovare.sinetics.ro/, unealta seo gratuita , vor fi adaugati si ei in cel mai scut timp, si vor primi un email de confirmare.

2 comentarii:

  1. Linkul catre blogul (siteul) propriu a fost facut invalid,intrucat articolul are tenta de promovare,sau reclama.Vezi regulamentulaici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Urmaresc cu interes ceea ce faci ! Succes cu campania de promovare prin intermediul galeriei web

    RăspundețiȘtergere