I have a dream


Ofer melodia  de pe youtube lui Dan...pentru ca-i place Abba,a spus-o pe blogul meu azi,este una din melodiile  mele de suflet de aceea am si atasat-o  in play list...fac asta pentru ca vreau sa-i fac o bucurie si vreau sa fie drept multumire pentru ca stie atat de bine sa ne bucure pe fiecare autor cu cite-o vorba  buna...
Multumesc Dane ca esti alaturi de noi...multumesc pentru ca suntem  impreuna!:)

8 comentarii:

  1. :) asa e tasha,dan e un om cu sufletul mare,se vede asta atat din articolele sale,cat si din felul in care interactioneza cu toata lumea.Multumesc si eu! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Este un om deosebit,merita mai mult decat atat,dar consider ca in modestia care il caracterizeaza va accepta cu bucurie cadoul meu muzical....m-as bucura sa fie asa!
    Feri,n-ai pentru ce...stii ce placere am sa ofer cite ceva?n-ai idee!azi am fost zana buna pentru citiva bolnavi de la Sighet si ma simt atat de bine de parca as fi facut nici nu stiu ce anume!
    Nu intamplator se spune ca fericirea o gasim in lucruri marunte,azi am fost fericita!

    RăspundețiȘtergere
  3. :) sa stii ca asa e,nici banii nu pot cumpara senzatia ce o ai cand ajuti pe cineva,sau cand faci un bine.Parca simti o implinire sufleteasca,departe de lumea materiala....bine,nu toata lumea e asa...

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu ma bucur si cand primesc ceva,....dar cand ofer parca am o mai mare satisfactie...pentru ca ofer din tot sufletul! si cel care primeste ma simte...:)
    Consider ca,conteaza si felul cum oferi ceva...mi s-a intamplat sa primesc cadouri scumpe,dar sa nu ma bucur de ele...dar asta e o alta poveste,demna de un articol.
    Hai ca iar ma intind(ca de obicei...de fapt..;) )
    Apropos,de ce nu apar emoticoanele,vrei sa-ti ofer eu un cod prin e-mail?
    ...asta pentru ca tot sunt la faza cu "darul"...:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa simt si eu, ma simt in al 9-lea cer atunci cand reusesc sa fac pe cineva fericit, oferindu-i orice de la un sfat, pana la ceva material. Uneori si o imbratisare conteaza mai mult decat 1000 de cuvinte.

    Sa fim mai buni, sa ne dorim sa fim mai buni si sa nu ne pese si sa nu luam in seama lucrurile rele. Sa ne concentram pe ce e bun si pe lucrurile bune pe care le putem face celor din jurul nostru

    RăspundețiȘtergere
  6. De acord cu tine Alexandru....sa fim mai buni!Se vede pe chipul tau ca esti un om bun...
    Uite,eu in noaptea de Anul Nou ma simteam la rascrucea dintre ani foarte singura,eram la Viena departe de fetele mele si am scapat citeva lacrimi ,sora gazdei,am venit si ma imbratisat,dar n-a fost o imbratisare obisnuita...m-a tinut asa timp de aproape un minut...i-am simtit caldura sufletului,nu stia sa-mi vorbeasca ca deh,chiar daca mi-ar fi spus pe nemteste pricepeam extrem de putin dar,am inteles ca este alaturi de mine trup si suflet ca empatizeaza...si asta m-a facut dintr-o data sa fiu alta!
    A doua zi fratele ei,mi-a spus in engleza..."mi-a ramas in minte imbratisarea care ti-a dat-o sora mea in noaptea de anul nou"...i-am spus"da...nici eu n-am cum s-o uit,aveam nevoie de ea...a venit la momentul potrivit".

    RăspundețiȘtergere
  7. Vad ca Dan a ignorat cadoul meu muzical...:(

    RăspundețiȘtergere
  8. nu comentez doar vreau o traducere buna pentru acest song

    RăspundețiȘtergere