Bebelus extraterestru

http://www.bild.de/BILD/news/bild-english/PICTURES/news/2009/08/2009-08-31-alien-baby-metepec-mexico-brother/alien-baby-13234806-mfbq,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg
In 2007,o televiziune din Mexic a prezentat un "bebelus" extraterestru,care a fost gasit de catre un fermier.Anult trecut,dupa mai multe cercetari,oamenii de stiinta au anuntat rezultatele testelor facute:creatura nu pare a fi in nici un fel,uman.

Potrivit raportului oamenilor de stiinta,bebelusul extraterestru poate sta sub apa pentru o perioada lunga de timp,are scheletul asemanator cu al unei soparle,are dinti fara radacini,care nu seamana deloc cu dintii oamenilor.Totusi,are unele incheieturi similare cu cele umane.Creierul bebelusului este foarte mare,mai ales in partea de spate al craniului,ceea ce i-a facut pe savanti sa ajunga la concluzia ca aceasta creatura a fost foarte inteligenta.
Ma gandesc la cate lucruri ar putea exista pe lumea asta,despre care nu stim cu certitudine ca exista..oare cand vom afla cu adevarat adevarul?
Si daca vom afla adevarul,cate intrebari asemanatoare noi vor mai aparea,care ne vor purta in mister si enigma?



Sursa:nowpublic.com

7 comentarii:

  1. nu inteleg de ce daca cauti pe goole acasamonden.blogspot.com te redirectioneza pe 100ro.blogspot
    te ast cu vreo informaie

    RăspundețiȘtergere
  2. @Acasa monden,100 Ro este foarte bine privit de catre google,si este afisat printre primele rezultate pentru multe cuvinte cheie.Pentru cautarea dupa blogul tau,100 Ro este chiar si in fata lui Zelist,ceea-ce este imbucurator,avand in vedere ca existam doar de 2 luni.
    Am cautat,si am identificat problema blogului tau.
    inscrie-ti blogul in mai multe directoare web,pentru a avea mai multe linkuri inspre tine.Ai sa vezi,ca intre timp,va aparea si blogul tau in indexul Google.Am sa vin saptamana viitoare cu un articol,in care voi scrie niste ponturi de care m-am folosit in primele zile ale 100 Ro,si cu ajutorul carora am ajuns in indexul google in 2 zile.Daca vei face cum voi preciza acolo,iti garantez ca in maximum 5 zile vei fi afisat primul,daca cauti dupa blogul tau.
    Sa ai o noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. ... sinistru. sper sa nu-l visez la noapte :-s

    RăspundețiȘtergere
  4. salut am observat comentariile tale pe blogul meu,da am scos aseara pbanerul 100.ro pentru a remedia o problema la blog insa l-am sters din gresala ,astazi am pus banerul 100.ro.o zi buna

    RăspundețiȘtergere
  5. :) ok,am rezolvat si eu ceea ce trebuia.Numai bine Acasa monden.

    RăspundețiȘtergere