Rasism

RASISM anti-alb: Femeie lovita pana la inconstienta de un grup de tineri de culoare (VIDEO)

autor: FrontPress 02.12.2013

atacPoliţia britanică a dat publicităţii zilele acestea filmuleţul unui atac rasist care a avut loc într-un autobuz din Londra, săvârşit la sfârşitul lunii august, în speraţa identificării autorilor. Imaginile au fost surprinse de camerele de luat vederi din mijlocul de transport în comun. Victima, o tânără albă de 22 de ani, a fost jignită, umilită şi bătută de un grup de tineri de culoare. În prezent, în capitala Marii Britanii, albii au ajuns minoritari, conform statisticilor oficiale.
Tânăra stătea liniştită cu o prietenă pe bancheta din spate, când la un moment dat grupul de atacatori s-a aşezat lângă ele. Victima a fost jignită din senin şi unul dintre tinerii de culoare i-a turnat acesteia un pahar de cafea în cap, pentru a o umili şi mai mult. Fata a continuat să fie abuzată fizic, fiind trasă de păr şi lovită până când aceasta cade şi se loveşte la cap, rămânând inconştientă.
În urma atacului, tânăra a fost dusă la spital, fiind externată după câteva ore în care a fost îngrijită de medici. Acum poliţia face apel la populaţie în vederea identificării atacatorilor. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu