Daniela Andreescu nu este ruda nici cu sotul nici cu copii

Secretarul general al Guvernului, Daniela Andreescu nu este ruda nici cu sotul si nici cu copii

Secretarul general al Guvernului, Daniela Andreescu, face precizări halucinante, după ce ProTva dezvăluit că şi-a ajutat fiica, fiul vitreg şi soţul să facă afaceri în spaţii ale RA-APPS, instituţie aflată în subordinea sa.
Cei trei au fost, sau încă sunt, şi angajaţi în instituţii afiliate Guvernului.
Nu este niciun conflict de interese susţine acum demnitarul întrucât, spune aceasta, “potrivit Codului Familiei, soţul nu este rudă, iar copiii din altă căsătorie ai soţului, nu îmi sunt rude, ci afini”. “Am fost solicitată să precizez dacă rudele mele deţin vreun spaţiu închiriat de la RA-APPS. Menţionez că, potrivit Codului Familiei, soţul nu este rudă, iar copiii din altă căsătorie ai soţului, nu îmi sunt rude, ci afini”, a declarat Andreescu.
Jurnaliştii de la Pro TV au arătat că într-un spaţiu RA-APPS funcţionează un magazin cu articole de pescuit şi vânătoare închiriat de Aurel Teodorescu, soţul Danielei Andreescu.
Situaţia însă, susţine secretarul general al Guvernului, este ceva mai nuanţată.
“Este eronat, deoarece este vorba de un spatiu închiriat unei asociaţii, pe care aţi menţionat-o, şi în care acesta (soţul – nr.) este membru”, a spus Daniela Andreescu pentru sursa citată.
Chiar dacă recunoaşte că sotul ei este membru al unei asociaţii care a închiriat un spaţiu de la RA-APPS, secretarul general nu crede că există un conflict de interese. În urmă cu două zile, Daniela Andreeescu sustinea că doar fiica sa a luat un spaţiu central de la RA-APPS.
Pe aceeaşi logică, că nu rudele, ci afinii dânsei au închiriat spaţiile de la RA-APPS. demnitarul susţine că nu există un conflict de interese nici în privinţa fiului vitreg, care este doar afin cu ea.
În 2009, acesta a fost angajat în funcţia de consilier personal la Secretariatul General al Guvernului, iar acum este director la sucursala care se ocupă chiar de administrarea fondului imobiliar.
De altfel, de-a lungul timpului, afinii şi rudele doamnei Andreescu au avut o relaţie privilegiată cu statul. Cu soţul, Aurel Teodorescu, a lucrat în tandem şi la Ministerul Muncii: când ea era secretar de stat, el era director al Oficiului de Migraţie în Străinătate.
Coincidenţă sau nu, tot împreună au deschis o firmă, acum în dizolvare, care se ocupă cu intermedierea locurilor de muncă peste graniţă.
Şi fiica Danielei Andreescu din prima căsătorie, Irina Zisman, a lucrat în trecut la AVAS, tot o instituţie coordonată de mama sa, dezvăluie jurnaliştii de la Pro TV

2 comentarii:

  1. Grupurile politico-economice de inspiratie mafiota, cu legaturi în lumea interlopa, lupta de ani buni de zile sa controleze statul român.Istoria lor este lunga si porneste chiar dinainte de decembrie 1989. În atâtia ani au ajuns sa controleze oameni politici din toate partidele, oameni din politie, din procuratura, si, din pacate din justitie. Aceste grupari mafiote n-au aparut peste noapte si au mai încercat sa preia controlul ori de câte ori au simtit ca statul este slab. In acest moment au ajuns sa aibe putere sa fabrice si sa controleze dosare, sa declanseze anchete sau chiar sa le opreasca brusc Singura solutie pentru eradicarea acestui cancer social, este luarea de atitudine publica si exercitarea de presiuni asupra politicienilor alesi pentru a ne servi si reprezenta. Cu cat mai multi oameni isi cunosc si exercita drepturile date de Dumnezeu la libertate de constiinta si exprimare, cu atat mai greu le va veni acestor viermi gaunosi sa-si faca treaba lor murdara

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dimineata ! Pentru reclama considerati ca postarile mele sunt mai atragatoare, caci nu este prima reclama de acest fel si numai pe acest blog?
    O zi perfecta, Odorica

    RăspundețiȘtergere