Mosul iti aduce un AK47

Daca esti cuminte, Mosul iti aduce un AK47

autor: FrontPress 28.11.2011
Un club al iubitorilor şi posesorilor de arme de foc din Scottsdale, Arizona, invită copiii să se fotografieze împreună cu Moş Crăciun şi cu familia. Nimic special până aici. Partea inedită este că toată lumea poate alege să apară în poză cu arma preferată, de la pistoale de mici dimensiuni la mitraliere care costă zeci de mii de dolari.
Conform cotidianului britanic Daily Mail, copiii de toate vârstele pot alege dintr-o gamă largă de arme de foc, inclusiv lansatoare de grenade sau celebrele puşti de asalt AK47.
Contra sumei de 10 dolari, poza este transpusă într-un format de felicitare şi poate fi trimisă rudelor de Crăciun. După şedinţa fotografică, familiile pot să testeze armele preferate într-un poligon.
“Familii întregi şi simpli iubitori de arme din toată regiunea au o oportunitate inedită să se fotografieze cu Moşul şi cu o armă de 80.000 de dolari sau cu puşti mitralieră M60, M249 sau M240″, susţine unul dintre organizatorii evenimentului, care a ajuns la a doua ediţie.
Richard Jones, un membru al Scottsdale Gun Club, a declarat că acţiunea are ca scop petrecerea plăcută a timpului liber şi promovarea celui de al doilea amendament al Constituţiei americane, care prevede dreptul cetăţenilor de a deţine şi purta arme.
Pentru că s-a bucutat de o popularitate ieşită din comun, managerul clubului,  Ron Kennedy, a anunţat că în apropierea sărbătorilor de iarnă se va organiza o nouă ediţie a evenimentului. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu