Timosenko(n.1960), refuza asistenta medicala

Timosenko, in stare grava in inchisoare, refuza asistenta medicala

Timosenko, in stare grava in inchisoare, refuza asistenta medicala
flickr.com
Administratia penitenciarelor din Ucraina sustine ca fostul premier Iulia Timosenko a refuzat sa fie examinata de personalul medical al inchisorii, desi starea ei de sanatate s-a deteriorat.
Personalul medical al inchisorii i-a propus lui Timosenko, in cadrul controlului sau de sanatate, sa ii faca analize de sange in institutiile apartinand serviciului penitenciar, fara ca informatiile medicale sa fie dezvaluite public, relateaza luni Ukrainian News Agency, in pagina electronica.

Potrivit administratiei penitenciarelor, fostul premier a refuzat aceasta oferta. Institutia precizeaza insa ca, in prezent, personalul medical de la inchisoarea Lukianivka supravegheaza in continuare starea de sanatate a acesteia, conform MEDIAFAX.

Apararea lui Timosenko intentioneaza sa ceara Curtii de Apel din Kiev sa ii permita fostului premier sa fie examinata la o institutie medicala civila.

Parlamentarul Serghei Vlasenko din cadrul partidului lui Timosenko, a declarat, dupa ce a vizitat-o pe aceasta in inchisoare, ca ea nu poate sa mearga singura. Anterior, administratia penitenciarelor afirmase ca aceasta are dificultati la mers.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu