:: E tirziu, mult prea tirziu

Titlu: E tirziu, mult prea tirziu
Autor:: Odorica Ion
Articol: PUTEREA SE INCAPATINEAZA SA FALIMENTEZE ROMANIA !!!!
Caut sa nu fiu pesimista asa cum mi-e firea, dar consider ca acum pentru mitinguri imptriva guvernului si a lui Traian Basescu este tirziu, mult prea tirziu. Cit vor fi de radicale sau violente, ele nu-si vor atinge scopul si vor scadea in internsitate. Si grevele trebuiau sa porneasca anul trecut in primavara, in aprilie cind s-a vazut ca guvernantii nu se tin de cuvint. Ce gust amar iti lasa o batalie pierduta inainte de a fi inceputa.Degeaba apelul de acum ca sa iasa in strada toata lumea de la copii la bunici.
Nu cred ca mai este cineva sa creada in reusita acestei lupte.
In primavara anului trecut, cind s-a vazut ca nu au de gind noii guvernanti sa dea ce au promis, adica salariile marite, sindicatele trebuiau sa-si dea seama ca acestia sint niste mincinosi. De atunci cu ajutorul si altor sindicate afiliate la PDL si la Traian Basescu neconditionat pentru unele favoruri, trebuiau sa se ia o hotarire fara intoarcere.Acum ma uitam cu cita rautate si apasat spunea Pres.tarii sa se taie ........ de parca cuvintele sale erau adresate unor animale. "Beneficiarii" acestor marinimii ale sale erau milioane de romani, oameni care vor avea de suferit, nazuintele lor vor fi darimate si fara intoarcere pentru generatii de acum incolo. El si familia lui se considera alesii acestui neam. Dar ceilalti oamenii de buna credinta, nu au nici un drept si pentru faptul ca au crezut in el in vorbele lui mincinoase, in dansurile cu cele de o anumita etnie. Dar toate aceste cheltuieli in primul rind s-au facut, vremurile acelea s-au dus.Asta si cu ajutorul FMI care a platit atunci lasindu-ne acum nota de plata noua, prea im povaratoare pentru noi. Ce sa se mai faca acum? Vine vara cu vacanta parlamentara, cu oamenii risipiti din orase la sate pentru a mai face putina economie la mincare, la intretinere. Mai ajuta si ei la munca cimpului pe parinti sau alre rude si se gindesc ca s-au intors acolo de unde au plecat. Unde sint iluziile lor si ale urmasilor lor.Putin ingrijorat de fatad, se arata Ministrul Invatamintului, cu referire la examenul de BAC, dar nici ca ii pasa. Ca si asa ei guvernantii isi duc odraslele la scoala in alte tari, cu alte reguli in societate mult mai sanatoase. Si noi sintem socotiti chiar de politicieni, un popor de mina a doua care poate fi mintit fara nerusinare si in orice problema a existentei sale.
Dar daca si ultimul bastion al lui Traian Basescu Doamna Rodica Culcer, a recunoscut infringerea, ce sa mai zicem noi multimea fara de speramnta, care am fost aruncati in ghearele leului acesta care, si-a atins scopul acum ne arunca la cos ca pe un lucru uzat si nefolositor.
De aceea scun ca este mult prea tirziu, sindicatele au fost tinute pe loc fiind momite de PDL, acum culegem roadele faptului ca, nu am fost vigilenti la timp.Chiar daca s-ar face alegeri anticipate, cine stie ii vom inscauna inca odata pe acesti dusmani venali ai nostrii. Totul este posibil.Ce gust amar imi lasa acest spectacol trist si care ne putea schimba soarta, daca nu eram lasati sa ni-l puna altii in scena, cu mai mult talent si mai multa bunavointa. Caci ce sintem noi? Niste spectatori care urmaresc ce ni se pregateste.Dar ce ma uimeste pe mine este ca, noi avem oameni destepti, oameni cu viziuni, cum au lasat ei ca un neica nimeni, un mediocru plin de defecte, betiv si afemeiat, sa transforme tara intr-o feuda si pe noi toti in sclavii lui?
Am pierdut lupta , pina sa inceapa. Daca viata ma va contrazice voi fi bucuroasa ca, nu am avut dreptate si voi scruta si eu viitorul acestei tari si acestui popor nefericit cu speranta.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://odorica.blogspot.com/
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

9 comentarii:

  1. o gramada de actuali si fosti parlamentari fara viziune ... si mai au si diplome de tot felul ... deci DIPLOMELE astea fara viziune va vor duce la GENOCID ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Razboae BİOLOGİCE şi PSİHLOGİCE brevet iMPERİALİST...made ın USA...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce mult au inceput sa semene comentariile tale cu ale altcuiva. Asta e boala care se ia !!!!!

    Cu bine,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  4. Fiţi Bine Veniţi !
    ~
    Am venit (bine), am citit (câteva ... rânduri), am comentat (urmează), am plecat (Doamne fereşte !)........
    ~

    [Ce gust amar îţi lasă o bătălie pierdută înainte de a fi începută.]

    Ştiu...veţi spune că... !

    EU VOI FI ACOLO, ÎN STRADĂ !
    (tranşant)
    Aştept un răspuns TRANŞANT:

    Dumneavoastră, doamna Odorica, unde veţi FI ?

    @= în STRADĂ
    @= la TV (televizor, ORICE ... "canal" !)
    @= ÎN FAŢA ... "Monitorului" ("Slăvit FIE !"...nu-i aşa?)

    ("glumesc" ... desigur)

    (Intrebare .. suplimentară: )

    În ce "calitate" SUNTEM...ORIUNDE suntem ?!
    ~
    :)
    ~
    Cornelius,

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnule Cornelius, Fiti sigur ca voi fi in strada la noi la Ploiesti. Voi fi acolo, chiar daca nu ies in evidenta prin nimic. Voi fii.
    SI MA ROG LA DUMNEZEU SA REZIST PINA LA CAPAT, ORICARE AR FI ACELA.
    CU BINE,

    ODORICA

    RăspundețiȘtergere
  6. ŞI MĂ ROG LA DUMNEZEU SĂ REZIST PÎNĂ LA CAPĂT, ORICARE AR FI ACELA.
    CU BINE,
    ~
    Cornelius,

    PS: mi-am încălcat ... cuvântul !
    Am spus că va fi "ultima pt. azi" !

    Ăsta-s eu: nebătut ÎN CUIE !
    ~
    Cornelius,

    PS: GÂND la gând cu bucurie ! (al meu - gând - are însă: DIACRITICE !)
    ~
    DIACRITICE gasiti la: http://srv.diacritice.com/
    ~,

    RăspundețiȘtergere