Anihilarea fiintei umane

Anihilarea fiinţei umane de către Oculta Mondială: un român curajos a fost arestat de 5 ori pentru că a încercat să expună public Politica de Depopulare Globală a elitei mondiale!

Kevin Mugur Galalae este un activist pentru drepturile omului și exilat politic, care a renunțat atât la cetăţenia canadiană cât şi la cea română, în prezent fiind apatrid, în semn de protest față de încălcarea gravă a drepturilor și libertăților omului, în numele luptei împotriva terorismului. Deci, este un compatriot al nostru. El a acţionat în judecată guvernele din Canada și Marea Britanie la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, pentru încălcarea libertății academice și a libertăţii de exprimare în universități.
Domnul Galalae a expus planurile secrete ale Ocultei Mondiale de depopulare şi de folosire a mijloacelor chimice şi biologice pentru intoxicarea populaţiei; drept răzbunare, guvernele din Canada și Marea Britanie l-au arestat pe Kevin numai puţin de 5 ori, confiscându-i proprietatea sa intelectuală și materială, și despărţindu-l cu forța de copiii săi. Românul nostru a demonstrat clar că există un plan secret al elitelor lumii pentru a degrada intelectual şi fizic specia umană, până la dispariţia omenirii.
Kevin este autorul mai multor cărţi şocante, din care vom aminti: “Apă, sare şi lapte: ucigându-ne copiii” şi “Ucigându-ne uşor: cauzele şi consecinţele politicii de depopulare globală”. Această din urmă carte este poate cea mai cenzurată carte modernă din zilele noastre, o mare parte din guvernele occidentale pur şi simplu interzicând-o. Ea este prea periculoasă pentru public!
Citez câteva fragmente dintr-un articol scris pe 4 decembrie 2013 de către românul nostru pe site-ulThe Sleuth Journal şi intitulat “Aţi fost programaţi pentru anihilare” 

Una din 5 femei din Occident nu au capacitatea de a se reproduce, în comparaţie cu una din 20 de femei (în China) sau una din 30 de femei (în India). O asemenea diferenţă contrastantă nu are nimic de-a face cu normele culturale sau sexuale sau cu metodele de control ale populaţiei utilizate de aceste ţări.Acest om are completă dreptate: de la sfârşitul celui de-al doilea război mondial şi până în prezent, Oculta Mondială a început o campanie ascunsă de otrăvire a fiinţei umane cu tot felul de chimicale introduse intenţionat în apa şi în alimentele noastre. Întâi ele au fost “însămânţate” în ţările din Occident (aflate cel mai mult sub controlul Ocultei Mondiale). Apoi, au urmat ţările din estul Europei (dintre care şi România), odată cu destrămarea blocului comunist şi acest proces începe cu paşi mărunţi şi în cele din Asia şi în ţările în curs de dezvoltare. Scopul este acesta: degradarea codului genetic al omului, distrugerea sa fizică şi spirituală şi transformarea omului într-o fiinţă bolnavă în permanenţă. Iar marile corporaţii petroliere, chimice, farmaceutice şi alimentare, aflate sub acelaşi control al Ocultei Mondiale, vor prospera din punct de vedere financiar…
Bravo românului Kevin Mugur Galalae pentru că a avut imensul curaj de a expune acest plan secret al elitei mondiale!
lovendal.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu