:: Romancele, femeile mafiotilor italieni !

Titlu: Romancele, femeile mafiotilor italieni !
Autor:: Odorica Ion
Articol: Foto Al Capone (1899-1947).
Presa italiana a publicat astazi(28 iun.2oo9), un articol despre femeile mafiotilor italieni. Daca femeile legitime ale mafiotilor nu pot avea amanti, barbatii isi pot lua amante, cu singura conditie ca acestea sa fie de origine romana, rusa, poloneza sau moldoveana.

Articolul "Femeile din sudul Gomorrei", preluat de adevarul.itdin La Repubblica, releva obiceiurile privitoare la casatoria din Sudul Italiei, mai precis la intemeierea si mentirea unei familii mafiote.

Conform unui asa-zis cod al mafiotilor, sotiile acestora pot decide sa omoare pe cineva, dar nu pot avea amant si nici nu pot divorta de sotul lor. Ele pot decide sa faca investitii in nenumarate sectoare ale pietii, dar nu se pot machia atunci cand sotii lor sunt in inchisoare.

Codul mafiotilor italieni prevede insa posibiliatea ca barbatul sa aiba amante. Potrivit noilor reglementari ale codului, consoartele le permit sotilor sa-si faca amante, dar acestea trebuie sa fie de origine romana, rusa, poloneza sau moldoveana.

Acestea sunt considerate de consoartele mafiotilor femei de nivel inferior, incapabile sa-si construiasca o familie. Potrivit sotiilor mafitilor aceste femei de nivel inferior nu ar fi capabile sa educe copiii intr-o maniera corespunzatoare.

Un mafiot italian care si-ar alege o amanta de aceeasi origine sau din propriul sat ar crea o situatie destabilizanta pentru care ar fi pedepsit.
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

10 comentarii:

  1. Am vrut sa atrag atentia ca femeile noastre, sint socotite inferioare.
    Totul depinde de noi, de fiecare in parte, pentru a fi percepute la adevarata noastra valoare !

    RăspundețiȘtergere
  2. Gata m-am dumirit. :)) Din patru amante mafiote doua sunt romance.

    RăspundețiȘtergere
  3. statul roman a impins femeile romance in acest paianjen al SCLAVIEI.....

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Antiignorantule, :)

    STATUL ROMAN SUNTEM NOI.
    Adica si tu! Asta desigur in situatia cand in spatele nickului tau nu se ascunde un cetatean strain. Sau o clona ca la Cornelius. Ia spune: esti spion? :)

    RăspundețiȘtergere
  6. daca eram spion deja RO era distrusa complet.... ai grija ce gandesti....

    RăspundețiȘtergere
  7. statul roman este incapabil sa protejeze zeci de mii de femei......

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe naiba! Cum eu si alte milioane de femei din tara asta putem sa ne respectam, pot si altele. Statul te ajuta putin, restul tine de tine. Romancele nu au nevoie de ajutor, trebuie sa se prinda singure de asta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Livia Carbunescu statul impinge prin DRESAJ multe femei ... ia mai mediteaza....

    RăspundețiȘtergere