Fetele moarte care ucid baieti...

Fetele moarte care ucid băieți…


Nu de mult, un dinstins domn care a trecut pe la un amvon, a adus o nouă erezie, care m-a șocat! Probabil scopul a fost să șocheze audiența…nu știu! Pentru mine a fost o erezie nouă. Acum avem răspuns la întrebarea: „Prin ce pământeni a venit păcatul în lume?” Răspunsul acestui domn era argumentat cu Genesa 6:1, „de când li s-au născut fete!” Să fie oare chiar așa? Nu știu, eu interpretez altfel acel pasaj, în fine, asta e o altă discuție!

Fetele, fetele ăstea au făcut atât de mare rău? Nu știu ce au făcut, știu doar ceea ce fac: ucid băieții! Știu, că tu, distinsă doamnă sau domnișoară, nu te încadrezi în categoraia celor care ucid, felicitări ție!

Este o categorie de fete ale căror fapte le urăsc din toată inima…știu doar să distrugă relații, să frângă inimi, să-l facă pe diavol să zâmbească! Despre care fete e vorba? Nu ți-ai dat seama încă? Despre niște fete foarte ciudate: nu-ți întorc vorba înapoi, îți zâmbesc tot timpul, indiferent de starea în care te afli, se uită mereu frumos la tine, nu vorbesc niciodată nimic, de fapt sunt niște fete moarte! Fete moarte care au putere mare…

Le vedem des! Fără să vrem le vezi pe reclamele de pe marginea șoselei, fără să vrei îți apar dintr-o dată, scurt și la obiect, la o reclamă la cauciucuri, de exemplu, în pauza de la știri! Și tot fără să vrei (cel puțin asta îmi place să cred despre tine, tinere care citești) apare pe monitorul care tocmai „te slujește” acum să citești acest articol! Fete moarte, dar cu putere mare…

Fete moarte care ucid…ucid, că au putere, puterea diabolesacă și dintr-o dată băiatul devine bou – ca acel bou care merge la măcelărie! Plata păcatului este moartea – atât moarte spirituală, cât și fizică! Ce vrei? O fată moartă pe un ecran cu indicator în jos, spre scrâșnirea dinților? Sau un Dumenzeu al dragostei care iartă trecutul și te îndreaptă spre Cer?

Diavolul are fete moarte, distrugătoare de vieți; Dumnezeu are baieți care ard pentru El, salvatori de vieți! Alege…

Gata cu puterea fetelor moarte – tu poți declara putere în numele lui Isus! A ajuns cât a zâmbit diavolul împreună cu fetele ucigătoare, ajunge! Dumnezeu te vrea pentru El, nu te lăsa ucis de fete…fete moarte de altfel!

scris de Mihai Creța ®www.crestintotal.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu