Sentimentul

Sentimentul nu se poate scrie pe hîrtie si atunci trebuie exprimat prin fapte bine întemeiate. Mereu schimbate si cu multă originalitate trebuie sa ne gîndim la toate. Sentimentele sunt pentru totdeauna. Nu se pot cumpăra. Ele se compul din forţele noastre si cea mai importantă piesa a jocului este "sufletul" fără suflet nu putem muta piesa pe al cîmp de joc, realizand sentimentul.

Mulţi îşi exprima sentimentele prin viu-grai dar ele nu se iau în considerare pentru ca sunt doar nişte cuvinte spuse la întîmplare sau chiar le spun din suflet dar fără fapte nu poţi susţine sentimentul exprimat prin viu-grai.

Cele mai important lucru este sa înveţi, sa poţi demonstra celui de lîngă tine sentimentele prin fapte si mai puţin prin viu-grai.

2 comentarii:

  1. Emme, tu ai obiceiul sa incurci borcanele. Ba binenteles ca se pot scrie pe hartie, nu intotdeauna e nevoie de fapte fiindca unele nu au nevoie de fapte. Pai daca-s mereu schimbate cum sa fie pentru totdeauna? Sentimentele n-au nevoie neaparat de forta.
    PS: cateva semne de punctuatie nu strica, e foarte greu de citit asa...

    RăspundețiȘtergere
  2. daca asa vad eu sentimentul nu vad nici o neregula. asa mi-a venit sa scriu asa am scris nu trebuie s ate iei de mine. poate vroiam sa spun altceva. in fine.. o zi buna!

    RăspundețiȘtergere