Pot spune ca sunt norocoasa

Pot spune ca sunt norocoasa. Pot spune ca Dumnezeu nu ma uitat si mi-a dat o sansa sa trec peste toate.

M-a mirat faptul ca stia ca ceva e putred la mijloc dar nu era sigur si in mai putin de o ora si-a dat seama ca totul era adevarat. M-a mirat faptul ca si ceilalti au venit si m-au ajutat cu ce au putut. M-a mirat faptul ca exista si oameni buni care iti spun de mai multe ori pe zi "ce faci?" decat un prieten din "copilarie".

Voi spera la fiecare rasarit de soare si ma voi gandi ca sunt puternica si ca "fata pix" nu ma va infrange pentru ca este visul/imaginea mea si ea nu are nici o putere in acest joc ea doar ma sperie pentru a ma mobiliza si a imi da seama ca trebuie sa inchd capitolul acesta "trecut" din viata mea.

Va multumesc!

3 comentarii:

  1. Emme, ma bucur ca esti optimista! Asa trebuie sa fii! Vei vedea ca atitudinea asta face minuni, iar "fata pix" va deveni o amintire. Ai puterea de a depasi orice, sa nu uiti asta! Ma bucur ca ti-ai deschis sufletul, acum ai mai multi prieteni pe 100ro. Te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Exista o gramada de oameni buni,chiar daca unii dintre ei nu realizeaza inca aceasta... Soarele se mai si ascunde, dar merita sa astepti rasaritul! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. vezi ca telepatia functioneaza ....legaturile nu sunt numai fizice ;;....:)

    RăspundețiȘtergere