La revedere Viena!




















Am hotarit azi ca maine ma intorc in tara,mi-e dor de fete!..asa ca am colindat prin Viena dupa ultimele cumparaturi ,mi-am mai indulcit ochii cu frumusetea centrului vechi al Vienei,am facut poze,am mancat un strudel cu mere si am baut un suc,asa ca sa-mi iau la revedere   de la acest oras legenda...Dar azi forfota m-a obosit,faptul ca erau deschise magazinele,vedeai turisti de toate natiile cu cumparaturi si cu aparatele foto in mana,foarte des auzeai vorbindu-se romaneste....ba chiar in spatele mele auzeam la un moment dat pe cineva vorbind de Satu Mare...si mi-am zis,te pomenesti ca o sa-mi intalnesc si prieteni pe aici...E frumoasa Viena,eu sunt deja de o luna buna aici si n-am reusit sa vad tot,sunt peste 100 de muzee,n-ai cum sa le vezi pe toate...apoi iti fura timpul si alte lucruri,ai vrea sa le cuprinzi pe toate,dar nu se poate....cred ca nici vienezii nu apuca sa le vada pe toate,eu o certam pe prietena mea,ii spuneam ca pierde atatea ,e vesnic in criza de timp,alearga mereu...noi venim de la sute de kilometri sa vedem un spectacol la opera si ei le au la indemana si nu o fac...
La revedere Viena,mi-esti tare draga,dar mi-e dor de casa...promit insa sa revin la vara....:)

18 comentarii:

  1. Ai povestit atat de frumos de Viena si ne-ai pus la indemana atatea explicatii, incat ori de cate ori voi auzi vreun cuvintel despre acest oras superb, imi voi aminti de tine, Tasha! Iti doresc o calatorie linistita si o revenire plina de bucurie in tara! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Auf Wiedersehen:) Tasha,cum am mai mentionat,eu abia astept sa mai vizitez acel oras prea minunat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oana,crede-ma e minunat,n-am cuvinte sa pot sa descriu,si de fiecare data,sincer vorbind ma asezam la ore tarzii in fata laptopului,in rest colindam prin oras si na!mai faceam si eu putina treba,ca nu poti sta cu manile in san nici la prieteni...:) asa ca nu am stat sa-mi aleg vorbele,am scris la repezeala de fiecare data.Ma bucur insa ca ti-a placut.Te pup!noapte buna....La noapte voi fi deja la Satu Mare,ca acum e deja dimineata...e doua trecute fix,vorba lui Caragiale,dar am vrut sa scriu ultimul post din Viena...am avut cina de adio cu prietenii mei asa ca ne-am mai lungit la un pahar de vin si niste fructe de mare...toata lumea doarme in casa,numai eu stau cu laptopul in brate....:))

    RăspundețiȘtergere
  4. @100Ro ,asa mi se intampla si mie...vin cu asa placere de fiecare data,ma desprind greu de Viena,mi-e tare draga....dar,poate la vara,voi reveni.

    RăspundețiȘtergere
  5. am fost si eu in noiembrie si este superba. Locul ideal pentru shopping si nu numai.
    pupici Tasha,post-ul asta e grozav:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Pacat ca nu am avut si eu ocazia sa stau mai mult,intotdeauna am fost mai in graba...mi-ar placea ca vara asta sa stau vre-o saptamana.Noapte buna Tasha!:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Mă bucur nespus că ai avut zile de vis la Viena.

    Este o încântare să citesc tot ceea ce scrii.

    Te îmbrăţişez peste normă!

    RăspundețiȘtergere
  8. @Claire,s-a cam golit si cardul...e vreme sa ma intorc acasa...;)
    Te fura peisajul,ai vrea sa le cumperi pe toate,si zilnic cite ceva,ca nu te poti abtine mai ales cand vezi scris "Sale 50%"Mi-am cumparat o gramada de lucrusoare faine.Sunt multumita din toate punctele de vedere,am imbinat partea spirituala cu cea materiala,am ramas totusi pe pamint,ca sunt taur...am inteles ca lunile care vor veni nu va fi usor in Romanica noastra.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Feri,poate ne intalnim mai multi autori de pe 100 Ro aici..ce zici???

    RăspundețiȘtergere
  10. @Geanina,
    si eu te imbratisez si-ti doresc o duminica placuta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Gata? Pleci? Ne obisnuisem cu tine acolo! Cine ne mai zice de opera, shopping, de Prater??? Prin tine traiam si eu momentele frumoase pe care le-am petrecut in scurta mea vizita in Viena!

    Drum bun! Ne auzim de acasa!

    RăspundețiȘtergere
  12. Meine liebe Tasha!
    Sa nu uiti cantecul!
    Schni-tzel-caaaaald... viii-i-e-neeeeeeeez.... :)
    Pardon era cu sange cald vienez!
    Sa-ti fie de bine! Noua ne-a placut sederea ta!
    http://www.trilulilu.ro/alex9920/e893e230d94bdf

    RăspundețiȘtergere
  13. @Tasha
    Ma bucur sa aud asta,sper sa le porti cu placere pe toate.
    Cat despre afisele cu "Sale 50%",fac parte din strategia de marketing vieneza,ei stiu ca pentru femei cumparaturile se ridica la rang de arta si profita de asta.
    Cat despre cardul tau,iti doresc un an nou mai bun,ca la vara sa mergi iar in Viena.Sa ne mai scaldam si noi ochii in povestile tale grozave.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dane,multumesc pentru linck,opereta e grozava,imi place Strauss,de unde stiai? iar Cleopatra Melidoneanu si Dorin Teodorescu sunt grozavi....ii ador!
    Acum mi-a ramas doar snitel cald satmarean,mai stau si pe acasa...ca-i fain si-n Romanica noastra.Mi-am incarcat bateriile pina la vara...cand sunt sigura ca voi reveni.Ne-am inteles cu fetele din Bucuresti ca revenim,mai ales ca azi cand am ajuns in Satu Mare,am plans toate trei ca ne despartim,asa bine ne-am simtit impreuna.Si ca sa vezi ne-am cunoscut la Viena prin prietena mea....deci cand spun ca Viena face minuni ,chiar nu va mint...:)

    RăspundețiȘtergere
  15. @Claire,multumesc mult,sa D-zeu asa sa fie la toata lumea.De scaldam o sa va scaldati maine dimineata cand veti citi ce drum cu peripetii am avut...neah!!! se putea altfel?:))

    RăspundețiȘtergere
  16. @Alina,gata !am sosit cu bine,ce-i drept cu peripetii,dar ok,in final!:))

    RăspundețiȘtergere
  17. Monica,multumesc pentru urare,te pup!

    RăspundețiȘtergere