CEL MAI MIC COPIL DIN LUME


SENZATIONAL! Un copil ouat! 
S-a intamplat in Romania.
„In dimineaţa zilei de marţi, 8 ianuarie a.c., în ograda doamnei Sultana A., văduvă, fără copii, aflată în strada Vătraiului din Romaşcani, judeţul Iaşi, s-a întâmplat o minune: o raţă din rasa Pekin a ouat un ou, în a cărui găoace se afla un copil. Deoarece raţa doamnei Sultana nu mai ouase deloc în ultimele şase luni, gospodina s-a hotărât să o taie şi să o pună la frigare. În dimineaţa cu pricina, intrând în coteţ, S.A. a rămas siderată de ceea ce i-a fost dat sa vadă. Orătania  "născuse" sau mai degrabă ouase un copil. Considerându-l un semn şi un dar de la Dumnezeu, Sultana A. a cruţat raţa şi a chemat preotul sa facă o sfeştanie iar puiul de om se află acum în incubatorul maternităţii Spitalulului Clinic de Obstetrică si Ginecologie "Cuza Vodă" din Iaşi şi este bine păzit de agenţi ai SRI.


Copilul minune este un băieţel de 7,5 cm. şi are 39 de grame, iar numele care i-a fost înscris in Certificatul de Naştere este Ion A., după numele de familie al mamei sale adoptive.




Stirea însoţită de fotografii a intrat  de-acum in atenţia "The Guiness Book of World Records" pentru a fi introdusă în ediţia din 2011, deoarece cei mai mici copii din lume înregistraţi până astăzi sunt Amillia Sonja Taylor de 24,13 cm, cu o greutate de 280 de grame şi Rhumaisa Rahman, care la naştere avea 244 de grame. Fiind vorba de un caz fără precedent, raţa a fost luată de către agenţii SRI pentru cercetări. Martori de incredere, a căror probitate morală nu poate fi pusă la îndoială, susţin ca unii dintre agenţi erau străini, căci vorbeau între ei engleza americană, însă au existat şi caţiva martori mai avizaţi, care au avansat ideea că este vorba despre agenţi ai CIA.

Probele
Fragmente prelevate din cojile de ou care au fost trimise spre a fi analizate la Vatican, ca şi la Anthropologycal Worldwide Research Instiute Massachusetts, de pe lângă Smithsonian Institution Anthropology din Washington D.C., în Statele Unite ale Americii si la Max Planck Institute for Evolutionary Anthropology din Leipzig, în Germania precum şi la Muzeul Grigore Antipa, s-au dovedit în final a fi dintr-un material de provenienţă necunoscută, cu un conţinut de calciu pur avand o concentraţie de 120,18%, o puritate absolut imposibil de obţinut cu tehnologia zilelor noastre şi cu proprietăţi organoleptice care îl apropie într-un fel, de un produs utilizat în industria alimentară.

rerea biologilor
 Deşi raţa a fost confiscată de către agenţii SRI imediat după eveniment, se ştie din surse sigure că ea trăieşte şi se află acum într-unul din laboratoarele Institutului Louis Pasteur din Bucuresti. Deoarece raţa nu prezintă elemente genetice ieşite din comun, biologii sunt derutaţi şi nu au putut încă să se pună de acord asupra genomului lui Ion. Histobiologii şi geneticienii aşteaptă probe de ţesut celular osteo-muscular, care deocamdată se consideră că este prematur să poată fi prelevate. Numai după analize riguroase, declară ei, se poate determina cu exactitate natura umană sau nonumană a lui Ion.
Unii dintre ei sunt de părere că este vorba despre un mutant, deoarece există precedente, cum ar fi bunaoară cel din Zimbabwe, când s-a născut omul-capră sau cel din Turcia in care o oaie a fătat un miel cu cap de om. Alţi biologi si zoologi de renume mondial resping ideea unui mutant, deoarece băieţelul Ion are o aparenţă complet umană.

Părerea ozenologilor
Specialiştii in ufologie consideră că este vorba de experimentul unor extratereştrii reptiloizi, provenind dintr-o specie diferită faţă de rasa de reptiloizii umanoizi care conduc acum lumea şi care incearcă sa distrugă rasa umană, ştiut fiind faptul că, la origine, păsările provin din reptile, aşa cum o demonstrează fosilele de Archaeopteryx găsite in Bavaria. Archaeopteryx, din cauza trăsăturilor sale atât aviare, cât şi reptiliene, poate fi considerată o formă intermediară între cele două tipuri..
In sprijinul afirmaţiei lor, ozenologii o aduc pe răţuşca Stumpy din Hampshire, din Marea Britanie, care a ieşit din găoace cu patru picioare.
Părerea Bisericii
Cu toată abilitatea proverbială a presei, numai fericita mamă adoptivă a lui Ion, Sultana A. şi un vecin de-al ei, Vasile G., au putut fi intervievaţi până în prezent. Dacă vecinul V.G. susţine că a văzut astă-vară un vagabond, care dădea târcoale raţei şi care se uita lung şi ciudat la ea, atunci când aceasta ieşea pe baltă cu suratele ei, în schimb preotul a refuzat să dea vreo declaraţie, deoarece până în acest moment Biserica nu şi-a formulat o poziţie oficială asupra straniului eveniment. Dacă a fost o minune a lui Dumnezeu sau lucrătura Diavolului, acest lucru va putea fi decis doar într-un conciliu ecumenic coordonat de către Papă, chiar dacă raţa se afla la momentul descoperirii lui Ion, în ograda unei romance creştin-ortodoxe. Doamna Sultana A. a declarat că a fost invitată atât la Vatican cât si la sediul SRI pentru audieri. 
 
Părerea spiritualiştilor 
Spiritualiştii au diverse păreri. Americanii susţin că este un semn prevestitor al începerii Armaghedonului şi că Apocalipsa deja a început. Alţii, dimpotrivă, sunt convinşi că prezenţa agenţilor CIA dovedeşte că se-ncearcă muşamalizarea rezultatelor unui experiment capital care face parte din tenebroasele acţiuni ale conspiraţiei mondiale. Spiritualiştii indieni văd fă urmă de îndoială semnele karmice ale reîncarnării lui Krishna, pe când cei arabi consideră este un semn de la Alah si  că acesta ar fi semnalul aşteptat al Jihadului islamic. Spiritualiştii români sunt confuzaţi în parte, datoritărerilor prea categorice ale celorlalţi spiritualişti de marcă dar sunt tot mai multe voci care recunosc în Ion pe multaşteptatul Mesia românesc, care a venit să salveze poporul român si să-l aşeze acolo unde îi este locul, în fruntea tuturor popoarelor care vor fi mântuite. Altii îl consideră a fi fiind Zamolxis. Apologeţii saltului cuantic 2012d în Ion prototipul omului viitorului, primul om spiritual din a cincea dimensiune, care prezintă deja  modificări ale structurii genetice şi al cărui ADN are de-acum cu 12 spire răsucite mai mult la numătoare. Geneticienii însă, a căror părere este aşteptată cu cel mai viu interes de către toata lumea, vor avea însă indubitabil ultimul cuvânt, bineîeles dacă CIA-ul le va permite. 
 
Părerea autorului
Parerea mea o puteti citi in postarea de mâine.! 
Va urma.

43 de comentarii:

  1. Hei,dar stii ca ai umor! vreau sa te rog ceva:
    cand iti mai "puieste "mintea ne dai si noua un pui?:))
    Esti tare,zau asa!

    RăspundețiȘtergere
  2. INCREDIBIL,traim vremuri misterioase....

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa da, acum sa comentez eu pe bune: maaamaaaaaa!!! S-a nascut noul Mesiah, ok, cool!!!
    Oamenii nu mai sunt demni de "hosting", asa ca noua Fecioara a fost aleasa o rata! Cam greu cu icoanele, ca or sa semene cu... Donald the Duck... :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. daca ai scoate TZ urile, ai revizui ortografia si ai adapta stirea spre realitate atunci chiar ar fi interesant de transmis mai departe sa vedem unde s-ar ajunge...ca prosti sunt sa creada...OTV Felicitari

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc oameni buni.
    M-am strofocat dar vad ca a meritat.:)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Sorine,
    Ma bucur pentru observatia ta. I-am dat curs. Multumesc! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Tasha,
    Pai astia sunt puii mei! :)
    Din fericire mintea mea fata si nu se oua. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Feri, :)
    Iti multumesc pentru colaborare! :) :)
    Esti un prieten adevarat! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim!
    Ma execut imediat!
    Daca trebuie sa apara la OTV atunci altcineva trebuie sa o trimita pentru ca eu nu pot s-o fac!:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Alina,
    daca mai treci, te rog sa nu te superi pentru comentariul suspendat. Am rectificat in orice caz... Ai avut dreptate. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. diversiuni si prosteala...atentie la dresajul mediatic oameni buni ..... distragerea atentiei si crearea de psihoza in masa.... chiar de o fi real acel copilas.... nu picati in psihoza....

    RăspundețiȘtergere
  12. Dane, pregateste-te pentru Pulitzer! :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Daaa!!! ai dreptate! multumim pentru puiul de om...strasnic!

    RăspundețiȘtergere
  14. Mie mi-ai anulat comentariile ! :(

    Eu vreau sa va reamintesc faza aceea cu Mihaela Radulescu si campania antifumat, cand cei de la Antena 2 in loc sa ia varianta buna a campaniei, au copiat de pe net un fake facut de un blogger si i-au citit distinsei doamne in direct, mesajul de la poster, crezandu-l real:

    Eu sunt Mihaela Radulescu si promit sa ti-o .... daca te lasi de fumat!!!!

    Urmarea??? Diva a luat foc in direct...iar emisiunea a fost anihilata din grila de programe incepand cu a doua zi!

    Eu zic ca poti inchide si tu un post TV, Dane, fara probleme! :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Daaa,Alina ,ASA ESTE! "Scoala vietii" se numea emisiunea,ai dreptate,lipsa de profesionalism,eu nu pot sa-mi inchipui cum poti face asa gafe pe un post TV...?!

    RăspundețiȘtergere
  16. Dane, mai bine s-ar oua rata aia, niste "galbeni", ca era cit pe ce sa te cred.Norocul meu ca citesc pina la sfirsit "cartile" chiar de povesti fiind ele.:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Muicaaaa!!! Am pus la diacritice de mi-a trecut parul prin caciula! :)
    Vad ca nu v-ati plictisit in lipsa mea! :)))

    RăspundețiȘtergere
  18. Antiignorantule!
    Bravo, soro! O zseshi cu psihoza! Te-ai gandit mult sau ti-a venit asaaa.... firesc? :)
    Sa stii ca printre altele am lucrat si in presa, dar iti jur ca este pentru prima data in viata mea cand scriu intr-un stil gazetaresc. Parol!
    Sa nu-mi spui ca nu ti-a placut! :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Tasha si eu iti multzumesc pentru ca esti ca intotdeauna atenta! :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Alina,
    Lasa sa ramana cu suspans! :) Te rog inca o data sa nu fii suparata! :) Am complotat cu Feri. :)
    In privinta postului TV, mai degraba sa stii ca as deschide unul daca as avea cu ce. :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Mariana draga,
    Gainile fac de obicei oua de aur dar numai magarul lui Buridan "face" "galbeni!":)
    Esti tare, trebuie sa recunosc! :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Sorine,
    Am facut-o de dragul ideii. Si mi-a placut! :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Asteptam, cu nerabdare, stiri despre camila iraqiana care a fatat o racheta sol-aer de ultima generatie, despre crocodilul care oua valize din pielea proprie (eu as fi preferat sa oua pantofi, dar deh!) si despre cyborgii care impart bilete pentru calatorii spatiale de agrement, in statiile de metrou din Bucuresti.
    Fie vorba intre noi, ai o imaginatie... ceva de speriat! :)))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  24. Dan draga,

    nu te dezminti! :)))))))))))))

    Am si eu insa o mareeee nedumerire: ce-o fi cu atractia asta a ta...pardalnica :)) pentru Iasi, care este, se stie, "locul unde nu se intampla nimic" ?!?..:))

    O fi, poate, doar din pricina trambitzatei tale "origini" situate (cica) la...Pocreaca (localitate existenta in judetul Iasi!)?!...Ori poate ca ai plasat acolo povestea ta SF la sugestia fandositei tale prietene de la Iasi, Cornelia, cu care ma tot asemuiesti si tu si altii, a?!:))))

    "De-o fi una, de-o fi alta", te avertizez cat se poate de prieteneste ca eu una am sa fac cunoscuta povestea acesta a ta chiar la...Iasi, na! :)))) La "Quasar" - cel mai motzat cenaclu SF din toate timpurile din scumpa noastra patrie! Ca vaz ca singurel n-ai nici un gand sa te "lansezi la apa" ca scriitor sadea...Si ete-asa, tot di pi la Iesi o sa-ti vina...pocinogu' :))))))

    RăspundețiȘtergere
  25. Bun gasit, tuturor!

    Bunule, jos palaria pentru stire!
    Cam astfel lucreaza multe dintre siturile de stiri, reviste si ziare ce urmaresc captarea audientei prin senzational.
    Stirea ta merita un PREMIU real!
    Reverenta in fata ingeniozitatii tale.

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna ziua, dragi comentatori si prieteni!

    Stanjenelule,
    Daca chiar vrei sa primesti stiri despre aceste noi intamplari stai putin sa ma conectez si poate aflu. Temele propuse de tine sunt foarte ofertante .:) N-ai vrea tu sa le scriem impreuna? :)

    RăspundețiȘtergere
  27. Alessia, :)

    De ce actiunea se petrece la Iasi? Pai o sa vezi... :)
    Are el ceva Iasiul mai special. :) Marii povestitori si poeti ai neamului, nascuti evident in Moldova, au lasat urme si pe-acolo. S-ar putea sa-mi schimb domiciliul de la Gheboaia unde am scris in profil ca locuiesc, :)))) la Pocreaca. Suna la fel de tentant.

    Alessia draga, vrei sa ma distrugi? Ma trimiti la Quasar? Vrei sa rada tot fandomul de la Iasi de mine? Nu-i destul ca m-am dat in stamba pe net!? :) Pai oamenii aceia sunt niste dumnezei... ! Eu nu sunt scriitor. Doar mimez!

    RăspundețiȘtergere
  28. Andreiule, :)
    Multumesc pentru apreciere, cu atat mai mult cu cat vine de la tine! Reverenta este reciproca! :)

    Te-ai prins! Sorin poate sa-ti confirme ca asa este pentru ca ieri postasem si "morala" acestei "fabule". Ultima parte a articolului, usor imbunatatita, care asteapta cuminte de ieri la "nefinalizate" o voi posta astazi.

    I-am dat drumul deja pe net si va circula probabil pe e-mailuri, pentru ca am si eu gurile mele de tun care asta asta fac toata ziua: arunca cu tampenii in populatie! Si cand e vorba de tampenii, internetul se incinge la rosu! :)

    RăspundețiȘtergere
  29. Monica draga, bine ai venit!:)
    Pregateste-te pentru ca o sa urmeze o propunere foarte interesanta pentru toti cei ca tine care au talent! :)

    RăspundețiȘtergere
  30. Ei, Dane :)))))) Dupa ce ne lamuriram (?!) pe blogul tau in privinta timpului ubicuu, faci acusica o problema din olecuta de spatiu acolo?!:)))) Poti fi simultan in Gheboaia si in Pocreaca, daca suna asa de tentant pentru tine:))))))))
    Doar sa vrei, nu?:))))

    "Dumnezeii" din fandomul iesean s-au mai dat si ei pe brazda...I-a scoborat printre noi, muritorii de rand, ba nevestele, ba...pardalnica:))asta de criza:)))Si au nevoie de unul ca tine ca de aer...))) Te asigur! Asa ca..."programul de distrugere a fost activat"! :)))

    RăspundețiȘtergere
  31. ai talent nu gluma, dom'le

    RăspundețiȘtergere
  32. Alessia,
    Te iubesc (si) pentru cuvantul "scoborat":))

    Baiet fiind..:) luam lectii de limba franceza cu batrana doamna Maria Deleanu, moldoveanca la origine, "scoboratoare" dintr-o familie de intelectuali de vaza din dulcele targ al Iesilor, tatal ei fiind celebrul profesor universitar Dimitrie Brandza. Dincolo de faptul ca la cei saptezeci si cati o mai fi avut atunci, Dumnezeu s-o odihneasca, asculta Europa Libera si concerte de muzica simfonica de la posturi straine, ca avea o biblioteca din care nu-i lipsea nici un clasic francez, ca la ea gaseam Vaillant, Pif, Roudoudou si Riquiqui cand pe-aici inca nu se auzise de asa ceva, ca primea si era la curent cu ultimele noutati din Paris Match si Science et Vie, ca in tinerete a fost prima femeie din Romania care conducea un automobil(Buick decapotabil), ce mai, o mondena si-o desteapta, deci dincolo de toate acestea, era o romanca nationalista si o doamna de mare clasa.
    De la ea stiu ca ar fi corect mai degraba "a se scobora", de la ea evit cuvintele "bafta" si "pusti" si le folosesc pe cele de "succes" si "pici", de la ea mi se trage azi imbratisarea imediata a noii-vechii grafii cu â din a, caci era evident ca este normal zicea ea, sa citesti câine(latina cane, moldoveneste câne) si nu ciine, pâine(pane-pâne) si nu piine, sunt si nu sint, s.a.m.d.

    Bravo Alessia! Ti-ai pus in gand sa distrugi fandomul! :)) Halal!:)

    RăspundețiȘtergere
  33. April,
    Sa te creeeed.... sa nu te creeeed! :)
    Te cred desi eu nu sunt tocmai convins de acest lucru. Ceea ce stiu ca am este o usurinta la comunicare. In rest... vanitatea nu ma da pe usa afara! :)
    Multumesc ca ai trcut si pentru aprecieri, April!

    RăspundețiȘtergere
  34. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  35. Alexandru,
    Iti multumesc frumos pentru sfat.
    Am sa-l urmez cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  36. Dan Ioanitescu, fiecare are dreptul sa comenteze cum vrea pe acest blog, si mai ales in postarile lui. Sfatul meu era legat de a nu posta de 100 de ori comentarii pentru fiecare user in parte. Dar am ajuns la concluzia ca nu e bine sa ingradesti pe nimeni, asadar, e liber fiecare sa scrie cate comentarii vrea, dupa cum zicea Andrei, cu conditia sa fie "de calitate". Mult succes.

    Ai niste postari foarte interesante.

    RăspundețiȘtergere
  37. am vazut prima poza pe un site si spunea ca e din martipan e o minciuna gogonata

    RăspundețiȘtergere
  38. Anonim,
    Evident! :)
    Citeste-i te rog continuarea:

    # CEL MAI MIC COPIL DIN LUME - fonfleu internaut

    RăspundețiȘtergere
  39. Bravo Dane! Pe mine unu', m-ai confuzionat rău de tot. Mă uitam ca curca în lemne şi nu-mi venea să cred ce citesc. :)) Totuşi, tizul tău, Danuţ de la 0TV, ar fi puţin gelos pe tine.

    RăspundețiȘtergere
  40. si.... de ce nu scrie si pe alt site?doar pe-al tau?sti, de obicei, o stire se scrie pe mai multe site-uri deci.....in fine pare destul de real dar...

    RăspundețiȘtergere