Băsescu, Geonă și paranormalul

Domne a luat-o lumea razna cu paranormalul.
Păziți-l fraților pe Geoană de paranormalii lui Băsescu.
Ei, de acum e comedie, o cucoană albă, bordurată cu negru, își făcu apariția invitată la talk show-ul Danei Grecu. Ei, eu pe fetișoara aceea o văd cu capul pe umeri dar paranormala aia ... a fost ceva de râsul lumii. Pe lângă faptul că l-a elogiat pe Băsescu ca fiind un om curajos, ha, hi, unde o fi fost stimata paranormală cât el a plâns ca bebe de dragul lui Stolo sau de frica lui Patriciu ... s-a mai și lăudat cu colegii ei ruși care lucrează paranormal la NASA. Ea făcuse marea facultate a paranormalilor la Moscova. Ce-o avea NASA nevoie de paranormali nu știu, poate la sistemul de aprindere a combustibilului ... noooo, panaramă, nu paranormal.
Mai mult, s-a făcut multă vâlvă în jurul culorii mov. Hai, domnilor, toți au purtat mov pentru că movul a fost culoarea anului 2007 și cum mulți români poartă de la ajutoare cei ce au adoptat culoarea mov au vrut să fie solidari cu cei sărmani.
Of, câtă dreptate a avut o fetiță dulce pe TV5 ani buni în urmă: la telepathy, c'est une maladie. :)

5 comentarii:

  1. geoana si licuricii......... energiile.....

    RăspundețiȘtergere
  2. da, dar energiile mov ... după ce ne confruntam cu prostia normalului acum trebuie s-o mai înghițim și pe cea a paranormalului! vai de capetele noastre!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ar fi exclus si nu ar fi nici ilegal. Cert e ca e penibil! Turnura pe care il ia orice aspect dezbatut la televizor il face sa ia aspectul de balci. Cert e ca Geoana profita din plin de aceasta situatie, incercand sa-si spele rusinea esecului. Mai lipsesc niste lacrimi care imi amintesc de episodul "Stolo" si parca istoria se repeta... in mod paradoxal si... paranormal...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ceva o fi fost acolo! Oricum, nu trebuia sa spuna, ca a dat iar in penibil!
    Dar daca Geoana era optimist, cu o gandire pozitiva, si nu jura stramb ....nu l-ar fi afectat nicio energie negativa.

    Eu cred ca el a mintit cand a spus ca nu i-a promis lui Vantu niciun avantaj, in schimb Baselu n-a mintit, a spus: "Nu am lovit in fata! A specificat locul, desi nimeni nu-i ceruse. Deci, a lovit, dar nu in fata! :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Movul este culoare de doliu la un popor din Asia, parca la tailandezi. O regina a Romaniei, nu mai stiu sa spun acum care, poate Maria, a abordat movul la o inmormantare regala.

    RăspundețiȘtergere