Află numărul tău


Am primit aseară o chestie foarte interesantă, așa că am trecut la calculat. În general, nu prea cred eu în astea, dar asta mi s-a părut destul de interesantă și, oarecum, mai apropiată de adevăr... Așadar, treceți și voi la calcule și spuneți-mi și mie care număr sînteți.:) Spor!


Din vremurile vechi, marii înțelepți spuneau că viața omului se ghidează după un plan bine alcătuit al Universului. Așa a apărut știința numită "numerologie", care ne spune că fiecare om are trăsături aparte, diferite, dominate de un simplu număr. Află ce ți-a rezervat destinul, pe harta alcătuita din 9 numere, făcând un simplu calcul:

Notează-ți data de naștere pe o hârtie. Adună numerele între ele. Repetă operația până când rezultă o singură cifra.

Exemplu :
Data nașterii: 24 noiembrie 1985

24 (ziua) 2+4=
6
11 (luna) 1+1=
2
1985 (anul) 1+9+8+5=
23, 2+3=5
..pe urmă, se adună toate: 6+2+5=
13, 1+3=4
4 reprezintă numărul destinului, în cazul de față. Iar acum, că ați înțeles ce și cum aveți de făcut, iată caracteristicile fiecărui număr:
1.
Dacă 1 este numărul tău, ai un caracter extrem de puternic, ești propriul stăpân, iar libertatea este necesitatea ta cea mai arzătoare. Ești o persoana care își asumă cu seriozitate anumite responsabilități și adori provocările. Respectul pe care-l impui în fața persoanelor din jurul tău se bazează pe calmul de care dai dovada, pe corectitudinea ta caracteristică și pe abilitatea de a rezolva majoritatea problemelor dificile. În aceeași măsură, ai deseori un comportament dificil, complex și un iz de aroganță. Numărul tău îți promite tot ce e mai bun în viață, dacă știi să-ți controlezi temperamentul!

2. Ești o fire sensibilă, darnică, bună, milostivă. Practic, tu ești un simbol al liniștii în mica societate în care te învârți, iar aceste calități ți-au deschis multe drumuri în viață. Totodată, cei care sunt născuți sub influența numărului 2 pot simți reversul medaliei: sensibilitate exagerată, nemulțumiri legate de propria persoană, depresii. Asul tău din mâneca este puterea de a intui. Al 6-lea simț este deosebit de ascuțit și de aceea e bine să urmezi căi politice. Totodată, slăbiciunea ta cea mai aprigă este iubirea. Ai nevoie de un cămin călduros și de un partener iubitor.

3.
Tu ești artistul Universului. Ai puteri de creație extraordinare, ești înzestrat cu talent și ușurință în exprimare. Ești un om cu simțuri multe: al umorului, al finului, al urâtului, al bunului gust. Practic, tot ce faci în această lume se bazează pe sentimente. Ești o persoană indispensabilă pentru cei din jur, chiar dacă uneori caracterul tău, specific artiștilor, ia întorsături neașteptate. Latura ta negativă este cinismul.

4.
Ai abilitățile omului orchestră! Poți face orice, oricând și în orice situație. Ești o fire extrem de descurcăreață, abilă și cu o inteligență foarte ascuțită. Ai simțul viziunii în spațiu, memorie foarte bună și, de aceea, problemele nu-și fac cuib în jurul tău. Ai valențe și succes în meserii justițiare, căci iubești dreptatea. Latura ta negativă este obsesia. Nu de puține ori îți pui familia sau partenerul/a pe plan secund pentru a rezolva problemele altora sau cele de munca, iar unele dintre acestea ajung ușor să vă bântuie.

5.
Tu iubești natura și spiritul tău iubește libertatea. Ești o persoana atrasă de munți, pajiști înflorite, iar sufletul tău trăiește într-o lume lipsită de griji cotidiene. Călătoriile și aventurile sunt scopul tău în viață și, nu de puține ori, dai dovadă de mult răsfăț. Dar, pentru cei apropiați ești acea gură de aer proaspăt, omul fără prea multe probleme, cel ce se bucură de fiecare zi din viața. Latura ta neagră este că tinzi spre pustiu, sihăstrie și uiți cu ușurință drumul înapoi spre familie.

6.
Dacă 6 este numărul tău, ești cel care își va sacrifica orice plăcere pentru ceilalți. Simțul tău altruist este extraordinar de intens, iar cei din jur te percep ca pe un veritabil vindecător. Tu ești mereu sub titulatura de "cel mai bun prieten", "copilul ascultător", "partenerul perfect". Sarcina ta în viață este să găsești soluții pentru suferinzi. Din păcate, Universul te-a lăsat și cu tendința de a te suprasolicita, apoi de a exagera.

7.
Legea, adevărul, misterul, istețimea, acestea sunt trăsăturile tale predominante. Dacă nu ar fi existat lege, tu ai fi inventat-o! Ești un înțelept încă de la o fragedă vârstă, iar lecțiile vieții îți rămân ușor întipărite în minte. Ești un analitic desăvârșit, ceea ce înseamnă că poți ajuta oameni în orice problemă sau poți domina un cerc politic. Din nefericire, tu ești "un lup singuratic" prin definiție, de aceea sfaturile tale înțelepte îi vor ajuta doar pe cei din jurul tău.

8.
Tu ești un om bogat și puternic! Așa a vrut Universul, să fii un om înstărit! Ce-i drept, și pe propriile tale puteri. Ai simțul investițiilor, ai viziuni ample asupra viitorului și ai darul de a atrage bani. Provocarea ta în viață este înțelegerea "averii" și cum poate ea ajuta sufletul omenesc. Lecția ta este una dintre cele mai aspre: banii nu aduc fericirea! Latura ta negativă este eșecul în căsnicie.

9.
Poți aduce o utopie la viață, iar norocul este atuul tău! Din păcate, ești adesea dezamăgit de realitățile vieții, de defectele altora sau ale tale. Ești extremul perfecționismului, iar Universul are nevoie de gândirea ta! Cu convingerile tale îi poți motiva pe ceilalți să devină mai buni în orice domeniu. De aceea, ție ți se mai spune și "mesagerul". Defectul tău este că, de multe ori, te pui pe primul loc. Mai ales într-o relație de iubire.

Eu am numărul
5.
P.S.: să nu uitați să-mi spuneți și voi numărul vostru!

11 comentarii: