Programul Pelerinajelor aprilie-mai

9 aprilie (Sambata) Excursie la Salina de la Slanic Prahova si Manastirile Tiganesti si Snagov.

Plecarea se face de la Poalele Dealului Patriarhiei la ora 7.30.

Salina de la Slanic Prahova este cea mai mare din Europa. Vom sta in Salina vreo 2-3 ore. Foarte recomandat tuturor varstelor si in special celor cu probleme respiratorii. Probat pe propria piele.
La manastirea Tiganesti vom vizita atelierul de vesminte preotesti. Aici este o icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului care ajuta femeilor care nu pot naste prunci si tinerilor care nu isi gasesc jumatatea. Voi da exemplu un caz de-al nostru: o fata se plangea ca nu isi gaseste prieten. A ajuns aici la icoana facatoare de minuni de la Tiganesti s-a rugat si anul viitor a venit din nou cu noi cu prietenul/sotul ei. Ca sa ajungi la manastire treci printr-o padure.
Manastirea Snagov este ctitoria domnitorului Vlad Tepes. Este situata pe o insula in mijlocul lacului Snagov. Un peisaj deosebit.

O ocazie sa ne mai respiram si noi un aer curat si sa uitam pentru cateva ore aerul imbacsit al Bucurestiului!

Pret: 60 de lei


17 aprilie (Duminica Floriilor) Pelerinaj la Biserica Draganescu pictata de Pr. Arsenie Boca si la Manastirile Comana (ctitoria domnitorului Vlad Tepes. Manastirea e situata pe marginea unui lac) si Sf. Ioan Rusu unde vom gasi moastele Sf. Ioan Rusu si o icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului (manastirea e situata intr-o padure).

Pret: 60 de lei

28 aprilie-1 mai (joi-duminica) Pelerinaj la Manastirile din Neamt si Bucovina

Vizitam si Cheile Bicazului si Manastirile: Pangarati, Bistrita, Agapia, Varatec, Secu, Sihastria, Neamt, Camarzani, Humor, Voronet, Sucevita, Putna, Sf. Ioan cel Nou, cat si cetatile Neamt si Suceava. Mergem si la Pr. Proclu in Neamt. Vom avea discutii duhovnicesti cu parinti de la Putna si nu numai

Pret: 300 de lei

7-8 mai (sambata si duminica) Pelerinaj la Prislop cu ocazia hramului manastirii : Sf. Ioan Evanghelistul.

Vom mai vizita si Manastirile: Govora, Dintr-un lemn, Horezu, Bistrita

Pret: 200 lei

Constantin Iordachescu
0748145015
Imi puteti da un add pe mess: io_konstant

http://paginadefolos.blogspot.com/2011/03/programul-pelerinajelor-aprilie-mai.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu