Comunicat al Noii Drepte Brasov

Comunicat al Noii Drepte Braşov referitor la organizarea “mister gay europa” în România


Fraţi români, e timpul să punem la bătaie mintea, braţele, sufletele, conştiinţele, chiar şi vieţile noastre – dacă situaţia o cere – pentru salvarea României! Celor care îşi oferă doar posterioarele (nu la bătaie, ci unii altora), le transmitem toată compasiunea noastră pentru starea de anormalitate – fizică şi psihică – în care se află şi le sugerăm să ceară de urgenţă, sprijinul specialiştilor. În caz contrar, le cerem să intre în carantină, pentru tot restul vieţii!
Nefericiţilor, vă asigurăm că nu v-am fi acordat atenţie dacă nu ne-aţi fi agresat cu informaţia conform căreia, „România s-a oferit să găzduiască evenimentul «Mr. Gay Europe» 2010/2011, în perioada 12-17 aprilie 2011, în Braşov”. Ce vreţi să mai demonstraţi cu acest prilej?
„Vrem să readucem Mr. Gay Europe înapoi la viziunea sa originală: tineri bărbaţi gay din toată Europa întâlnindu-se, făcând schimb de idei şi experienţe. Evenimentul este nimic mai mult decât despre unitate în diversitate, drepturile omului şi ale oamenilor gay. Scopul acestui program este de a contribui la crearea unei comunităţi LGBT mult mai responsabilă, mai sănătoasă şi mai unită, prin reducerea numărului de noi infecţii cu HIV şi prin creşterea simţului de solidaritate şi încredere în cadrul membrilor comunităţii”, ne răspundeţi prin intermediul articolului postat pe blogul Gay Official.
Ei bine, bieţi neterminaţi, vă informăm că indiferent ce „prevederi legale” veţi invoca, sunteţi în afara oricăror legi scrise ori nescrise! Iată ce prevede DECLARAŢIA UNIVERSALĂ A DREPTURILOR OMULUI, Articolul 16: „Cu începere de la împlinirea vârstei legale, bărbatul şi femeia, fără nici o restricţie în ce priveşte rasa, naţionalitatea sau religia, au dreptul de a se căsători şi de a întemeia o familie. Ei au drepturi egale la contractarea căsătoriei, în decursul căsătoriei şi la desfacerea ei. Căsătoria nu poate fi încheiată decât cu consimţământul liber şi deplin al viiitorilor soţi. Familia constituie elementul natural şi fundamental al societăţii şi are dreptul la ocrotire din partea societăţii şi a statului.”
Unde aţi găsit voi, rebuturi ale speciei umane, că ar fi normale împerecherile pe care le practicaţi împotriva firii? Aţi aflat că în vechime, regii credincioşi din Israel aveau datoria de a-i îndepărta pe sodomiţi din ţară? Noi cum să procedăm, ce fel de corecţie să vă aplicăm? Ştiţi că Dumnezeu a prefăcut în cenuşă cetăţile Sodoma şi Gomora pentru ca să slujească drept pildă celor ce vor trăi în nelegiuire, arătând în acelaşi timp că ştie să-i izbăvească din încercare pe oamenii cucernici (aşa cum a făcut cu Lot care era foarte întristat de viaţa destrăbălată a acestor stricaţi şi care, locuind în mijlocul lor, îşi chinuia în toate zilele sufletul lui neprihănit, din pricina a ceea ce vedea și auzea din faptele lor nelegiuite) şi să-i păstreze pe cei nelegiuiţi pentru ziua judecății (locuitorii spurcaţi ai Sodomei şi Gomorei)?
Nu vom permite ca România să fie spulberată de mânia lui Dumnezeu pentru spurcăciunile voastre! Prin urmare, trataţi-vă stricaţilor, până mai aveţi vreme! Experimentaţi şi normalitatea! Credeţi-ne, este fascinantă iubirea dintre bărbat şi femeie! Fraţi români, veniţi în noaptea de Florii cu femeile voastre, în număr cât mai mare, să „aplaudăm” în mod paşnic tomberoanele speciei!
Biroul de Presă al Noii Drepte Braşov
http://blog.nouadreapta.org/
http://singurafelina.blogspot.com/

2 comentarii:

  1. Lumea trebuie sa-i ignore in strada ca sa nu stresati prea mult jandarmii si asa cu salarii ... , daca va agitati in strada va creste si consumul de motorina , benzina , tot din banii bugetului ... , sa-i lasam singuri in strada si uite asa mai econosim ceva bani la buget , isi gasesc ei singuri nasul la momentul potrivit ... Succes !

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti cel mai impaciutor. Te imbratisez,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere