Apara Bucurestiul de Elena Udrea

Previzualizaţi
Free Baclink service

Apara BUCURESTIUL de ELENA UDREA


Site-ul oficial al campaniei Apara Bucurestiul de Elena Udrea, o initiativa pentru organizarea Referendumului impotriva Legii Capitalei. www.aparabucurestiul.ro
Alarmă la PD: 100.000 de bucureșteni apără Bucureștiul de Udrea!  Am adăugat a șasea cifră la totalul semnăturilor strânse de la bucureșteni împotriva Elenei Udrea! Semnătura cu numărul 100.000 a fost depusă online de doamna inginer Ana Scafetta din sectorul 5 al Capitalei.
Iată ce ne-a răspuns dna Scafetta imediat după ce a primit mesajul nostru de mulțumire: ”Mă irită cumplit declarațiile doamnei Udrea referitoare la intențiile ei formidabile pentru București. Sunt născută în Capitală și aici mi-am petrecut cea mai mare parte a vieții. N-am nevoie de Elena Udrea să-mi facă viața mai bună….Pentru că nu știe, pentru că nu poate și, cel mai important, pentru că nu vrea. Am semnat și pentru că mă deranjează teribil ideea ca un șef de partid, oricare ar fi el, să dispună dintr-o singură semnătură de toți banii noștri. Un motiv în plus pentru care viitorul acestui oraș este important pentru mine îl reprezintă fetița mea.“, ne-a scris Ana Scafetta.
Vă mulțumim, doamnă!
Vă mulțumim tuturor și vă chemăm alături de noi să apărăm Bucureștiul de pretențiile Elenei Udrea de a controla toți banii plătiți de noi prin taxe și impozite. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu