Tinara pereche regala din Anglia, viabila pentru noi romanii si Romania?????

Foto: Printul William si Kate Middleton(viitorii nostrii regi ?????)

Domnul Marius Pieleanu spunea ca pe noi romanii trebuie sa ne intereseze in cel mai inalt grad, nunta din Anglia. Asta pentru ca noi putem fi beneficiarii unui viitor frumos, care se prevesteste sub conducerea casei regale britanice. Petrechea  regala este tinara, frumoasa( si pentru cel putin 50 de ani am scapa de griji). Pentru asta, ar exista o propunere(nu stiu din  partea cui ?)
Partea buna este ca Printul Charles  este fermecat de Romania.
Dar cel mai benefic lucru pentru noi ar fi ca, am scapa de alegerile prezidentiale la 5 ani, cu toata trena de coruptie si mizerie, pentru satisfacerea intereselor  jefuitorilor tarii.
 Aceasta a secatuit tara si nu se va termina niciodata caci,  se inrobeste poporul pentru  viitoarea generatie . Si asta pentru ce, pentru alegeri trucate in care  hotul hotilor trebuie ales presediunte?
Eu credeam ca nu este demna de luat in seama aceasta oportunitate, caci regele Mihai este batrin si are 5 fiice. Dar exemplul cu  Carol 1 principe strain care a pus tara pe drumul cel bun si mai ales regele Ferdinand 1 intregitorul care a infaptuit unirea de la Alba Iulia, este exemplu concludent. Pina la venirea lui Carol 1 pe tronul Romaniei nu era  luata in seama nici ora. Se sculau oamenii si plecau la lucru cind se sculau, inclusiv incepeterea lucrului in Ministere.
 El regele, a impus ordinea pentru inceput.
Dar nu stiu  daca se negociaza si cine negociaza si daca vor invinge, caracatita coruptiei, adinc inradacinata  in seva  financiara a tarii.
Oare prin printii britanici actuali, vom prospera asa cum se zice ca este scris viitorul Romaniei si al nostru? Marius Pieleanu spune ca  regalitatea nu este perimata si are un viitor in Romania, ca ne-ar scapa  in mare, de ticalosii coruptiei.
Numai o idee am auzit dar eu, am brodat pe aceea idee. In concluzie sa  urmarim cu atentie  si sa reflectam la viitorul nostru, privind la perechea regala, care in viitor ne-ar putea conduce.
Sa speram ca intr-o zi, vom  trai cu speranta in viitorul nostru, care se zice ca va fii  raiul pe pamint.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://singurafelina.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu