Fotbalul spectacol da recital cu Messi si Falcao

Dupa cum probabil cei mai multi dintre voi stiti, ieri si astazi s-au inregistrat primele manse din semifinalele Champions League si Europa League. Cap de afis a fost ieri fara alte prezentari El Clasico, Real Madrid vs. Barcelona, iar astazi s-ar putea transpune in ceea ce s-a numit FC Porto - Villareal. 


Seara precedenta, Barcelona si-a practicat inconfundabilul "tiki taka Barcelona"(dupa cum spunea si Gigica, probabil in timp ce Petrica era preocupat cu GeSePeu'), realizand aproape la fiecare manevra de atac cate 30-40 pase consecutive, innebunindu-i practic pe cei de la Madrid, impreuna cu "The special one", care avea sa urmareasca recitalul lui Messi din tribune in ultimele minute. 


Dupa cum s-a vazut, Realul nu s-a comparat la stilul de joc cu Barcelona, iar dupa eliminarea lui Pepe, fragilul echilibru s-a rupt, lasandu-i loc genialului argentinian pentru a incheia seara in stilul caracteristic cu 2 reusite superbe.


In aceasta seara, balul a fost deschis in ultimul minut al primei reprize de cei de la Villareal. Ce a urmat, este practic imposibil de descris, asa ca va voi lasa pe voi sa va spuneti opinia. Celelalte 2 semifinale din cele 2 competitii au fost Schalke - Manchester United 0-2 si Benfica Lisabona - Sporting Braga 2-1.


Enjoy the magic of football !


www.Sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu