Lenesul din politica nationala: Crin Antonescu


comentarii politice, politica interna

In Adevarul de ieri a aparut un articol foarte dur la adresa presedintelui PNL, Crin Antonescu. Nu stiu care a fost sau mai este relatia dintre liderul liberal si omul de afaceri Dinu Patriciu, dar stiu – cum de altfel cunoastem toti, ca ziarul Adevarul se gaseste in proprietatea arhitectului devenit milionar.
Jurnalistii de la ziarul domnului Patriciu l-au urmarit pas cu pas pe Crin Antonescu intr-o zi de lucru, in care acesta, ca senator ar fi trebuit sa se afle sub cupola Parlamentului, adica la locul de munca. Numai ca lucrurile nu au stat deloc asa. Este vorba despre pacatul capital al presedintelui PNL: chiulitul.
Domnul Antonescu o fi un orator excelent – si nu ma indoiesc ca harul respectiv este unul esential in lupta pentru cucerirea voturilor, dar are acest “defect”, exacerbat acuma si de un ziar de mare audienta, de a fi etichetat drept lenes. Se poate ca omul chiar sa faca treaba in politica, adica la partidul domniei sale sau in cadrul USL. Dar cand de coada iti atarna tinicheaua nepasarii, a indolentei, a lenei pana la urma, e foarte greu sa revii la o imagine mai consistenta.
Domnul Crin Antonescu de fapt de acest lucru sufera: este inconsistent

sursa http://politmuz.com/
Continuarea: http:// singurafelina.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu