Capul plecat sabia nu-l taie.....dar.....


 Foto: Pankration sau teme-te de greci cind sint furiosi.

Cel mai mult ma supara capcana in care pica toti prostii. Se spune pina la saturatie ca, sa nu ajungem ca grecii. Vreau sa ajungem, ca au salariu mediu  1.800 euro/luna. Si li s-a luat numai al 14-a salariu si  a 14-a pensie.  Acum cinteva luni s-a aratat ca grupuri de greci compacte, au intrat in magazine si au vrut sa iasa cu marfa fara sa plateasca ca, au salarii mici,  nu fac fata vietii de zi cu zi si s-a scumpit mincarea(cu un procent infim).
Ce parere aveti? Asta ne desparte pe noi de greci si portughezi si irlandezi. Ca noi stam cu capul plecat pe care sabia nu-l taie dar, nici bine nu o ducem. Noi nu am avut minti geniale, fabuloase ca Eratostene cu 200 de ani in ainte de Hristos ! Ce eram noi atunci?  Unde eram atunci, ca sa vrem sa avem demnitate acum? Sa nu intru in amanunte ca, cine a venit aici si a vrut sa stea a stat si ne-a ingenunchiat(prostit).
 P.S. Nunta secolului!!! Tot mai tare este Missa noastra fata de  Kati a Angliei.:)) Noi ii platim 6 SPP-isti sa o conduca si sa o pazeasca la coafor in timpul serviciului.:))) Vedeti ce cumsecade sintem noi?
http://dariaion.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu