O NEGRESA REGINA ROMANIEI ????

O NEGRESA ar putea ajunge teoretic REGINA Romaniei

autor: FrontPress 09.03.2012
Prinţul Carl Alexander de Hohenzollern, care locuieşte în Las Vegas şi este un văr îndepărtat de-al regelui Mihai, s-a căsătorit la sfârşitul lunii trecute cu fotomodelul congolez Corrina Nehemie, care a devenit astfel prima femeie de culoare din istoria Casei Regale Hohenzollern, scrie Adevărul.  Astfel, cel puţin teoretic, deşi şansele reale sunt nule, România ar putea avea o regină negresă. 
Corrina, care are 21 de ani şi prezintă pe podium lenjerie intimă, s-a căsătorit cu cel de-al 14-lea urmaş la succesiunea tronului României după Regele Mihai într-o bisericuţă din Las Vegas, iar ceremonia a durat doar câteva minute. Petrecerea de după mariaj a avut loc la reşedinţa de lux a prinţului Frederic von Anheim şi a soţiei acestuia, Zsa Zsa Gabor, din Bel Air, scrie tabloidul Can Can.
Carl Alexander, considerat “oaia neagră” a familiei, şi-a cunoscut actuala soţie în California şi intenţionează să se mute şi să trăiască în Austria.
“Cel mai mult la el îmi place numele. E cel mai frumos lucru pe care îl are”, a spus mireasa. “Eu sunt înnebunit după sânii ei”, a replicat prinţul de 41 de ani, care se află la al treilea mariaj. Sursa: FrontPress.ro
a
http://odorica.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu