Dragomir impune cenzura

Dragomir impune cenzura totala in Liga 1

autor: FrontPress 21.03.2012
Satul sa fie contestat pe toate stadioanele din Liga 1, Dumitru Dragomir a luat prima hotarare prin care spera ca protestele suporterilor sa nu mai fie reflectate in mass-media.
Dupa ce mai multe mesaje au fost confiscate si interzise pe stadioane, Dumitru Dragomir a mai facut un pas in razboiul pe care il are cu suporterii romani.
Constient ca fanii vor continua sa protesteze, Dumitru Dragomir s-a folosit de relatia pe care o are cu sefii televiziunilor si, conform unor surse de pe piata media, le-ar fi cerut sa nu mai ofere cadre cu mesajele fanilor din timpul meciurilor transmise in direct.
Televiziunile s-au conformat si, in plus, comentatorilor li s-a spus ca nu mai au voie sa vorbeasca despre protestele la adresa lui Dragomir din timpul partidelor.
In schimbul acestui lucru, Dragomir le-a promis televiziunilor o flexibilitate mai larga in programarea meciurilor si mai multe meciuri distribuite in ziua duminicii de Paste.
De asemenea, Digi Sport, postul care transmite sapte meciuri pe etapa in Liga 1, va beneficia de exclusivitate si la conferintele de presa de dupa partide. Acestea vor fi transmise in direct doar de postul RCS-RDS, celelalte televiziuni avand acceptul sa le ofere doar inregistrat, la 30 de minute de la incheierea meciurilor. De pe Onlinesport 
http://odorica.blogspot.com/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu