Vizualizari pe YouTube la un video

Cum obţinem mai multe vizualizări la un video de pe YouTube.


Să presupunem că am urcat un video interesant şi frumuşel pe YouTube dar foarte puţină lume îl vede.
Îl iau ca exemplu pe acest video făcut din poze şi melodie.



  Contul de YouTube mai vechi şi care mai are alte video-uri urcate pe YouTube, prezintă un avantaj mai mare decât unul nou.

  Odată urcat un video pe youtube, aveţi posibilitatea de a-l distribui pe Twitter şi Facebook, bineînţeles dacă ai şi conturi. Pe lângă toate acestea, trebuie menţionat că trebuie să ai şi o mână de prieteni pe toate reţelele de comunicare. Distribuind video-ul pe aceste reţele, prietenii îl vor vedea şi dacă le place vor face şi ei la fel.       Totodată poţi să le ceri să lase un comentariu sau să dea un ''like'', uneori aceştia o fac de bună voie.

  Bineînţeles nu trebuie să faci spam şi să stresezi pe toată lumea cu acest lucru, sau să dai ''mess peste mess'' pe Messenger, încât să deranjezi lumea şi te alegi cu ignore.
  Bun dar ce facem dacă nu suntem mulţumiţi de câte vizualizări s-au acumulat prin aceste metode?
Putem scrie un articol pe baza vide-ului care să prezinte despre ce este vorba în el şi să căutăm site-uri sau bloguri care sunt pe aceeaşi lungime de undă cu video-ul tău şi să le oferi materialul gratuit pentru publicarea lui pe respectivul blog-site.
  Nu trebuie să insistaţi, dacă omul nu vrea, căutăm mai departe. Dacă avem propriul blog sau site atunci este mai uşor pentru că putem pune noi însuşi video-ul pe blog. Având deja şi parteneri de site sau blog, aceştia sunt dispuşi să te ajute şi să îţi promoveze clipul tău.
  Să nu uităm că mai sunt şi alte site-uri asemănătoare unde se poate urca clipul şi putem să ne facem cont dacă nu avem deja, publicând şi distribuind clipul.
  Dar pentru că noi dorim pe youtube să facem vizualizări, acesta oferă opţiunea de a trimite mesaje prietenilor şi abonaţilor contului tău, unde poţi înştiinţa noul tău video.
  Comentariile constructive la alte videoclipuri, pot stârni interes şi lumea se uită cine eşti şi ce ai urcat tu pe cont. E bine să ai un profil decent cu informaţiile necesare, pentru a lăsa o impresie bună.
  Se permit şi creearea unor răspunsuri video, dacă găseşti un videoclip disponibil ai posibilitatea de a crea acest răspuns video, cu acordul userului respectiv, încât lumea ce îi urmăreşte videoclipul lui, să intre şi pe răspunsul tău video.
  Şi pentru că internetul este mare, sunt o mulţime de chat-uri, site-uri, reţele de cumunicare unde se pot distribui şi face reclamă video-ului tău. Depinde cât de hotărât eşti să îi faci vizualizări.
  Dacă ştii şi tu o altă metodă de a face vizualizări la un video pe YouTube, nu ezita să ne spui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu