Se cauta Miss Korona

4 noiembrie 2011 este data când regina frumuseţii, Miss Korona îşi va intra în “drepturi”. “Cautam sa descoperim “valori” frumoase pe care le deţinem si să încurajăm promovarea acestui gen de concursuri. Dorim sa facem o tradiţie din Miss Korona 2011.” a declarat pentru brasovpress.ro, Andrada Fliundra, din partea organizatorilor.
Fetele pe care concursul le vizează, trebuie sa fie frumoase, încrezatoare, charmante, charismatice, elegante demne de a purta un asemenea titlu şi de a reprezenta imaginea oraşului nostru. Vor trece prin 4 probe, defilare in costum de baie, prezentare de modă, proba de creativitate si momentul final al rochiilor de seară.  Premiile sunt foarte atractive, prin urmare potenţialele participante au toate motivele de a se inscrie la adresa de e-mail: misskorona2011@gmail.com. Mail-ul de înscriere trebuie să conţină câteva poze ataşate si o scurtă prezentare (cine sunt, ce calitaţi au, hobby-uri, ce le place si ce nu le place să facă, dacă au sau nu talente/ocupaţii speciale, daca mai au experienţă în acest domeniu), bineînţeles si date personale referitoare la înaltimea lor care trebuie sa fie de minim 1.70m, culoarea parului, culoarea ochilor şi alte detalii necesare. Concursul va avea loc la Hotel Ramada.
http://brasovpress.ro/

2 comentarii:

  1. Toate femeile sunt la fel, nu poti sa ai incredere in niciuna. Toate vor numai relatii pasagere productive, deloc altruiste. Mare om, mare caracter a fost Napoleon Bonaparte care a spus ceva foarte adevarat despre femei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Irinel, multumesc pentru comentariul tau. Da stiu ce a spus Napoleon, toate femeile sunt.... in afara de mama mea. O seara frumoasa, Odorica

    RăspundețiȘtergere