Viata ..din belsug

Am inceput sa scriu aceste ganduri,gandindu-ma la tine.L-ai descoperit pe Dumnezeu, ai devenit copil al Lui, traiesti ca si crestin, dar...simti ca viata cu El trebuie sa fie mai mult decat atat...Viata impreuna cu Creatorul universului, viata pe care o ai din El si prin El, nu se poate sa se rezume la ceea ce ai tu acum.

Si eu am simtit la fel, L-am intrebat si mi-a raspuns.Si astfel, am inceput o calatorie nemaipomenita, in care El mi-a dezvaluit pas cu pas, ceea ce a facut pentru mine, ce am devenit prin El si ce a pregatit pentru mine, ce am devenit prin El si ce a pregatit pentru mine nu numai pentru viata viitoare, ci pentru aceasta, pe care o traiesc pe pamant.Si aceasta calatorie cred ca nu se va termina decat atunci vom fi de fata, El si eu....

Mi-a spus "Eu sunt Pastorul cel Bun si am venit ca oile Mele sa aiba viata din belsug!"

"Doamne, dar ce inseamna viata din belsug?"

"Viata din belsug este o viata pe care nu o meritai, dar Eu am platit pretul ca tu sa o primesti fara plata, in dar, prin Mine.Viata din belsug este viata Mea, ca si Fiu de Dumnezeu, pe care Eu ti-am dat-o sa o traiesti in Mine. Eu am devenit o vita in care tu esti o mladita ce traieste si rodeste datorita radacinilor Mele.Am sa-ti spun o istorioara care sa ilustreze acest lucru.
Un om sarac a muncit ani de-a randul pentru a strange bani sa-si cumpere un bilet pe vapor, sa treaca oceanul, pentru a ajunge in tara in care s-a nascut.A cumparat biletul si a plecat in calatoria care avea sa dureze trei saptamani.Avea in traista hrana pentru drum:pesmeti, branza si apa.In fiecare zi a calatoriei, la ora mesei, toata lumea mergea la restaurantul vasului, dar el se aseza intr-un colt si manca din ceea ce avea in traista.Asa au trecut vreo 20 de zile. In ultima zi a calatoriei, nu a mai putut de pofta din cauza mirosului imbietor ce venea de la bucatarie si a intrebat un marinar.
-"spune-mi, cam cat ar putea costa o portie de ciorba?"
-"pai, ai bilet?"
-"bineinteles."
-"mancarea, cat si toate celelalte servicii de pe vas, sunt incluse in pretul biletului."

La cruce, Isus a platit in intregime biletul tau.Dar, daca nu stii acest lucru, vei trai o viata limitata, mancand mereu din ceea ce ai in propria traista."

As vrea sa descoperim impreuna ceea ce este inclus in biletul pe care Isus l-a platit pentru mine, pentru tine...sa pornim impreuna in aceasta minunata aventura a cunoasterii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu