Vă provoc

Cred că toată lumea a auzit de Skype, dacă nu îl şi foloseşte. E un soft gen Yahoo Mess, numai că se axează mai mult pe apelurile "vocale" decât pe mesajele instant.
Chestia e că băieţii şi fetele de la Skype au avut o idee tare simpatică. Au înlocuit limba universală a matematicii cu cea a râsului şi au creat Skype Laughter Chain. Practic, s-a început cu un bebel râzând, imaginile cu acesta au fost arătate altcuiva, imaginile cu "altcuiva" au fost arătate "altcuiva altcuiva" şi aşa s-a creat o reacţie în lanţ.  Dar vă daţi voi seama.
Ţin să precizez că această reacţie m-a cuprins şi pe mine şi azi-noapte mă puteaţi aduna de pe sub birou cu lacrimile şiroinde de atâta râs. Vă provoc să staţi serioşi de-a lungul acestei sesiuni care dovedeşte încă o dată că râsul este contagios.

 
 
În legătură cu moşuleţul care râde într-un mod cu totul şi cu totul ilar, nu e nimic fals. Chiar acela este râsul lui. Dacă nu v-aţi umflat încă de râs, puteţi să-l vedeţi într-o emisiune cam dannegruiană de pe plaiurile occidentale, Comedy Barn. Mi s-a părut amuzant faptul că până şi prezentatorul a fost luat prin surprindere şi nu se poate abţine rugându-l pe participant să se oprească, până la urmă cerând să fie oprit microfonul pentru a putea continua emisiunea.
Râsete...cu poftă!

6 comentarii:

  1. Ne ceri să fim serioşi, e ca şi cum ne-ai spune"zi zău cu limba scoasă".
    Am folosit acest mod de comunicare în urmă cu 3 ani şi am fost mulţumită de rezultate.

    Zi faină!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))
    Iti multumesc. O zi frumoasa iti doresc si tie.

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar ca e contagios rasul...mersic

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu multă plăcere, April. Ne mai râdem şi noi.

    RăspundețiȘtergere