:: Tunisia

Titlu: Tunisia
Autor:: paradisetravel
Articol: "Si acum sa incepem....despre TUNISIA!
In primul rand , in momentul in care pui piciorul pe pamant tunisian simti in aer miros de ...oaie! E un miros specific al Tunisiei (sa nu uitam ca asta e carnea favorita pe care o consuma!), iar de sarbatrori, chiar gasesti la intrarea in hoteluri (doar pt impresie!), o mica ferma de animale domenstice! Chiar de este o tara cu multa saracie, zonele turistice arata cu totul altceva...o tara ce stie sa atraga turisti prin lux si grandoare! Multa mizerie se vede pe marginea drumului, dar trebuie sa inveti sa o ignori!
Cand ajungi in Tunisia ar trebui sa lasi deoparte grijile, si sa privesti cu sufletul si inima. Cerul este remarcabil ....acum , te uiti si ...nici un nor, iar peste 3 minute bagi de seama ca.s picaturi de ploaie si vreo 2-3 curcubee la orizont! Frumos.....si spectaculos!
Bun ...si acum ce trebuie vazut.....
De ajungi in Tunisia si nu ai facut Marele Tur, inseamna ca ai fost degeaba! Mai intai Colosseum-ul , ce este mai bine conservat decat cel de la Roma, apoi satul de trogloditi, unde oamenii traiesc.....sub pamant! Este de vazut satul asta.....dar atentie: aici dai un banut pentru orice....pentru o fotografie cu un magarus, cu o camila, cu un soim....sa vizitezi interiorul unei case de trogloditi....(de fapt peste tot trebuie sa dai banuti...doar este o tara prin excelenta turistica...oamenii supravietuiesc prin turism.....vezi copii ghizi de la 4-5 ani, care , uimitor ...vorbesc 3-4 limbi straine!)...Apoi peisajul selenar din munti seci.....te lasa fara grai! Lacurile sarate secate , in combinatie cu nisipul, da o stralucire deosebita orizontului in lungul drum spre SAHARA!
SAHARA: oaze, dune de nisip, baruri berbere....hoteluri de 5 stele! Sa nu ratati plimbarea cu camila sau o una cu Jeep-ul sau atv-ul pe dunele de nisip! Sunt senzatii si peisaje pe care rar le intalnesti! Iar cel mai bun ghid este : ISMAIL (intrebati de el si nu veti regreta!)
Cartagina: loc plin de istorie...dar pentru asta trebuie o alta excursie (nu intra in circuitul Marelui Tur al Tunisiei)! De o zi....spre Tunis, capitala TUNISIEI!
Tabarka:Yachting, golf, scufundari, pescuit sau pur si simplu un sanatos stat la plaja. Padurile de plutade aici sunt o priveliste rara cu care doar cinci tari in lume se pot mandri. O zona muntoasa care abunda de viata si se pierde usor in mare, unde plajele cu nisip fin se intalnesc cu stanci sculptate de apa.
Am spus doar cateva din locurile ce trebuiesc vazute si care, iti pot linisti sufletul...... macar pana la urmatoarea excursie in....TUNISIA!
Multe detalii particularizate va pot pune la dispozitie....dar sunt prea multe si v-ar plictisi de le-as enumera acum! De sunteti interesati doar intrebati!
Revin cu imagini! "


http://www.paradisetravel.ro
http://forum.paradisetravel.ro
--
Visitor Ip: 94.176.100.112

37 de comentarii:

  1. Beginer.... sa nu va luati de mine :p Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos,ai dat dovada de originalitate cu articolul tau.Te mai asteptam,meriti linkul din postare.Bafta multa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc frumos :) am zis sa fiu cu bun simt, si sa nu fac spam... Si vad ca sunt persoane ce apreciaza creativitatea! Multumesc frumos, si ma bucur ca am descoperit acest site :)

    RăspundețiȘtergere
  4. :) sper ca sa avem parte de autori care gandesc ca si tine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aici ma refer mai ales la autori "vizitatori" ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Toata lumea apreciaza creativitatea dar din pacate n-o folosesc chiar toti.
    Trebuie sa merg in Tunisia. M-ai convins.

    RăspundețiȘtergere
  7. pot sa fac o sugestie cu Tunisia? Pana la urma reprezint o agentie de turism :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari creatorului acestui blog... cu toate ca blog e putin spus :)... stau si ma intreb : google pagerank 3, 1000 unici pe zi, un "blog" frumos, popular... de ce nu are domeniul lui.ro, cu o platforma mult mai flexibila ? sa fie un portal in adevaratul sens al cuvantului? cu un nume scurt? usor de retinut? Vad ca te pricepi si ai idei bune! Felicitari :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate facem un revelion mai multi autori de pe 100Ro in Tunisia,ce ziceti?

    RăspundețiȘtergere
  10. e o idee buna... Tunisia e la 3 ore cu avionul din Bucuresti... si nu e asa de scump :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Mergem?
    Eu incep să strâng bani :))).

    RăspundețiȘtergere
  12. Paradisetravel
    Cu timpul toate se rezolva...;)Multumesc pentru vorbele frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dan,Tasha,Alina,si celalti:).....Punem reclame pe blog,si pana de revelion ne-am scos banii de revelion...adica ne va iesi excursia in tunisia pe gratis:) Ce spuneti?;)

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt de acord si eu cu ideea lui 100ro, dar revelion pentru 100 deoameni in Tunisia ? :))) ce tare suna... Suna foarte real si posibil

    RăspundețiȘtergere
  15. Alex,sa fie 50:)) Oricum,cred ca Paradistravel a dat lovitura,pentru ca evident,vom cumpara pachetul de la el :)

    RăspundețiȘtergere
  16. pai daca ne aducem si jumatatile, plus copii....se fac 300 :))

    RăspundețiȘtergere
  17. DRAGILOR,
    mie nu-mi place carnea de oaie, nici mirosul ei... nici de peste...
    Ma gindesc ca as merge cu voi, da asa ceva nu gasim si la noi, la ferma lui Gigi Becali?:))
    Poate ati vazut vila aceea de sub pamint, acolo m-as duce...este in postarea "Luxul s-a mutat sub pamint". Eu am primit-o de la Cristiana desfasurata in toata splendoarea ei, mi-ar placea sa o vedeti si voi, apoi sa luati o hotarire.:)

    RăspundețiȘtergere
  18. Sincer sunt absolut incantat de comunitatea asta de aici :) O sa apara poze cu Tunisia pe forum... cred... si sper sa nu va deranjeze daca va dau un link ... si ca sa dam cezarului, ce este al cezarului, acest articol a fost scris de Camelia Slavescu - Manager Agentie !

    O zi buna sa aveti :)

    RăspundețiȘtergere
  19. 100 Ro , daca nu te deranjeaza, compune un mesaj de promovare pentru blogul tau ( 140 caractere ) ca sa dau un tweet :) Thank you

    RăspundețiȘtergere
  20. DE ACORD!!! pune Feri,suna tentant si crede-ma deja ma vad in Tunisia alaturi de voi!:)

    RăspundețiȘtergere
  21. Alina ,daca nu iese cu reclama eu sunt de acord si cu stransul tau de bani,pune-ma pe lista!:)

    RăspundețiȘtergere
  22. :)
    Wow ce spirit avem aici:)Paradistravel,ma bucur ca te incanta ideea acestei mini-comunitati.Si pentru toata lumea,vreau sa va spun ca pregatesc ceva nou pentru 100 Ro,deocamdata nu fac afirmatii,dar va fi ceva deosebit;)Printre altele,si din acest motiv s-a parut ca am fost mai inactiv pe 100 Ro in ultima vreme.Iar dupa aceea,daca merge bine treaba,ne scoatem si cu banii de excursie.Bine,la inceput e mai greu,pana prindem trafic,dar daca va iesi bine,vom avea din ce sa organizam ocazional excursii:)

    RăspundețiȘtergere
  23. Feri, daca toti mergeti, si eu vin, chiar daca pute a oaie...:)
    Am sa-mi cumpar de acolo lina multa si ieftina, sa tricotez inca 40 de ani.:))

    RăspundețiȘtergere
  24. Si noi dam excursii ca premiu.... pe 1 februarie dam un weekend la munte pentru 2 persoane... vrem sa fim comunitatea unde premiile se dau cu adevarat , sa stergem mentalitatea romaneasca cum ca nimeni nu daruieste nimic in Romania :)

    PS:100ro inca astept 140 de caractere de promovare :p poti sa le trimiti si la admin@paradisetravel.ro :) mesajele mele pe twitter ajung si pe la 59 000 de persoane si la inca 3000 pe facebook:) si daca tot pot, ar fii frumos sa fac o mica promovare la o comunitate romaneasca :)


    Si noi pregatim ceva frumos.... multe surprize in perioada ce va urma :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Paradistravel,nu ai putea sa inventezi tu ceva ?pentru ca eu sunt in timpul serviciului,si s-a terminat pauza de masa...asa ca trebuie sa plec la MUNCA.

    RăspundețiȘtergere
  26. si inca ceva.... se vede aiurea blogul tau in ubuntu 9.10 cu firefox 3.5.7...


    Print screen
    http://xs.to/image-21F1_4B614FF8.jpg

    http://xs.to/image-7DDC_4B614FF8.jpg

    meniul din print-ul 2 nu era in dreapta? :-?

    RăspundețiȘtergere
  27. Paradistravel scuze,am vrut sa scriu Paradisetravel :P
    Mariana:) cate o pereche de sosete de lana ce bine ne-ar prinde pe cand revenim din Tunisia,ca la noi va fi frig pe vremea aceea.In cat timp faci 100 de perechi?:))

    RăspundețiȘtergere
  28. Paradisetravel inca nu am fost atentionat cu aceea problema.....voi incerca sa o rezolv cat mai curand...
    Apropo,care e numele tau real?:)

    RăspundețiȘtergere
  29. ok o sa creez eu un tweet pentru tine :) Viorel ma numesc (edgetwism) eu am aplicat cu video-blogul www.edgetwism.ro pentru directorul tau de bloguri ! incantat


    si cu ubuntu nu stiu de merita bataie de cap... pentru 2 utilizatori... sa puna opera :))

    RăspundețiȘtergere
  30. Feri,
    nu-mi place sa lucru cu 4 ace, dar va fac 100 de jambire pe culorile preferate, astea se pot pune si pe miini, care pe unde il prinde frigul.:)
    Multumit?:))

    RăspundețiȘtergere
  31. :)) Mariana,vezi ca promisiunea e promisiune:P vei avea mult de lucru...

    RăspundețiȘtergere
  32. Feri, am 4 miini, 4 ochi si daca vreau eu, fac ziua de 25 de ore, si tot le fac...
    Am vre-o 2-3 perechi de jambiere in stoc si le fac de placere.
    Problema care aveam de gind sa ti-o spun mai demult, este ca eu am luat "teapa" cu reclamele, cu AdSense si mi-am stopat cititorii. Apoi mi-am cerut scuze de la ei si am revenit la normal.:)

    RăspundețiȘtergere
  33. 100 Ro - Impreuna vom construi cel mai mare blog scris in limba Romana http://100ro.blogspot.com


    This is what I twitted for you :)

    Alta idee nu am avut.... si mai bag un repeat cu acelasi tweet maine pe seara :)

    RăspundețiȘtergere
  34. in cat timp ai ajuns la google pagerank 3 ? is curios de ceva :-? hmmm

    RăspundețiȘtergere