OUATU - sfaturi bune


Dragi prieteni, 
Deoarece este nevoie sa se pastreze identitatea de imagine pentru acest proiect literar, pe cei care urmeaza la postarile anuntate dar si pe cei care vor gazdui viitoarele episoade ii rog sa tina cont de urmatoarele elemente legate de forma.: 

    1/sa pastreze caracterul si marimea literelor si culorile cu  care s-a inceput povestea
    2/numerotarea episoadelor sa ramana cu cifre romane,
    3/mesajul de intampinare sa ramana cel putin o vreme nemodificat,ca si acest mesaj de subsol.
    4/ etichetele sa pastreze permanent titlul postarii "OUATU" si "poveste piramidala" dar fiecare gazda de episod sa treaca numele episodului si numele ei.
    5/sa nu configureze episoade foarte lungi . Cand se strang suficiente  comentarii sa posteze imediat.
    6/ Foarte important! Deoarece comentariile pot fi scrise in graba, faceti voi oficiul de "cap limpede" al corecturilor necesare - spatieri intre cuvinte, majuscule, semne de punctuatie, etc.... E bine ca toata lumea sa rasufle usurata. 


    Nota: ca sa mearga repede va sfatuiesc sa va pregatiti din  vreme articolul fara continut, ca"postare nefinalizata", luand cu copy-paste intampinarea  si subsolul in care operati doar schimbarile curente) si pe masura aparitiei comentariilor sa le introduceti unul cate unul, pe rand (s-ar putea sa fie unul singur foarte lung, si-atunci va aparea  doar acela. Nu se supara nimeni:)). Cu vremea, pana ce coautorii invata rostul, nu va mai fi nevoie de subsol. 

Succes!  



Post Scriptum,
Pentru cei carora le place ideea si doresc alt subiect ii rog sa-nceapa . Blogul poate duce oricate subiecte la simultan, cu rugamintea de a pastra formatul si regulile, ca sa nu se creeze confuzie... Cu cat oferta este mai mare tot cu atata-i si distractia!

3 comentarii:

  1. Dan,cred ca ar trebui sa scoti eticheta "poveste piramidala" de la postarile care sunt regulament,pentru a nu incurca lumea cand intra pe pagina cu eticheta "Poveste piramidala".Sa lasam eticheta doar la episoadele povestii.Ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, da e foarte bine. O fac dar nu sunt lamurit de tot de unde anume scot si unde trebuie sa las. Poti s-o faci tu in locul meu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai o sa-mi adun putin capu` si o sa scot o noua poveste, daca are succes, va scrie lumea, abia astept sa vad reactia "scriitorilor de povesti"...

    RăspundețiȘtergere