SAMSON


Optiunea SAMSON, adevarata amenintare nucleara

autor: FrontPress 23.02.2013
samsonMasivul arsenal nuclear israelian este unul din cele mai prost pastrate secrete din lume. Fostul prim ministru Olmert, a facut referinta la el intr-un interviu acordat unui post de televiziune german. Presedintele american Obama a refuzat sa raspunda atunci cand a fost intrebat direct de catre Helen Thomas daca “cunoaste vreo tara in Orientul Mijlociu care are arme nucleare”.
Mordechai Vanunu a dezvaluit detalii despre programul nuclear israelian catre presa britanica in 1986. In mod surprinzator totusi, publicul american nu este constient de subiect. Ceea ce este si mai alarmant este ca liderii americani, impreuna cu cei ai Germaniei, Frantei, Marii Britanii si ai altor state continua sa ajute in mod activ programul nuclear israelian in timp ce se fac ca nu vad programul israelian de spionaj, furt si santajul nuclear exercitat de Israel tocmai contra tarilor pe care le conduc. John Kennedy a fost ultimul presedinte american care si-a permis luxul de a se ingrijora asupra programului nuclear israelian, dupa cum o arata dovezile care au aparut la putina vreme dupa asasinarea acestuia.
Mai mult decat atat, odata ce Israelul a achizitionat arme nucleare, a devenit clar ca acestea nu erau destinate doar unor adversari in cazul unui razboi arabo-israelian. Israelul a facut public faptul ca este dispus sa distruga intreaga lume mai degraba decat sa accepte sfarsitul visului sionist. Acest lucru a devenit cunoscut ca si “Optiunea Samson”, numita astfel dupa personajul biblic care si-a distrus inamicii, impingand coloanele unui templu si omorandu-se pe sine insusi in acest proces.
Intr-o lucrare publicata de Federatia Americana a Oamenilor de Stiinta, Lt. Col. Warner D. Farr din partea Air War College descrie achizitia israeliana a unui masiv arsenal nuclear si posibilitatile de riposta ale acestuia. (n.t. Second Strike Capability = capacitatea de a riposta ulterior unui atac nuclear asupra tarii in cauza). Locotent Colonelul Farr, spune ca israelienii cred ca abilitatea lor de a dezlantui un holocaust modern este cel mai bun mod de a-si garanta ca nu vor mai trebui sa fie vreodata subiectul unui asemenea eveniment.
1101570311_400Programul nuclear israelian a inceput cu David Ben Gurion, primul prim ministru al acestui stat, iar pe vremea Razboiului de 6 Zile din 1967, Israelul achizitionase deja arme nucleare rudimentare si se spune ca ar fi fost dispus sa le foloseasca. In timpul Razboiului de Yom Kipur, primul ministru Golda Meir a folosit arsenalul nuclear israelian ca un factor de presiune pentru a-l convinge pe presedintele american Richard Nixon, via secretarul de stat de origine evreiasca Henry Kissinger, sa trimita pe calea aerului armele conventionale de care Israelul avea stringenta nevoie si care au au salvat Israelul de la infrangere si i-au permis sa mentina sub ocupatie teritoriile anexate in 1967. Dar Optiunea Samson nu este doar un simplu factor de descurajare, iar tintele potentiale nu sunt restrictionate la inamicii pe campul de lupta.
Martin Van Creveld, un eminent profesor de istorie militara al prestigioasei Universitati Evreisti din Ierusalim a declarat urmatoarele unei reviste olandeze in 2002: “Detinem cateva sute de arme atomice si rachete pe care le putem lansa catre tinte in toate directiile, poate chiar catre Roma. Majoritatea capitalelor europene reprezinta tinte pentru fortele noastre aeriene”. Ulterior a mai declarat: “fortele noastre armate nu sunt pe locul 30 in lume ci mai degraba pe locul doi sau trei. Avem capacitatea de a distruge intreaga lume odata cu noi. Si va asigura ca asta se va intampla inainte ca Israelul sa se prabuseasca” (Interviul original a aparut in saptmanalul olandez Elsevier, 2002, no. 17, p. 52-53, April 27th, 2002).
In 2002, David D. Perlmutter, profesor de  Comunincare  la Louisiana State University si senior fellow al Reilly Center for Media & Public Affairs, a scris urmatoarele intr-un editorial din Los Angeles Times:  ”Ce raspuns ar fi mai potrivit unei lumi care uraste evreii de mii de ani decat o Iarna Nucleara. Sau sa-i invitam pe tot acesti oameni de stat europeni si activisti pentru pace sa ni se alture in cuptoare?”
Pamela Geller nu e profesor de nimic si nu poate oferi acreditari care sa o faca demna de a fi citata in acest articol,  in afara de a fi un reprezentat tragic si isteric al unui mod de a gandi Iudeo-American. Ea a scris pe propriul blog: ”Israelul este esential. Ma rog ca in cazul unui eveniment in care Teheranul sau un reprezentant jihadist al acestuia (Hez’ballah, Hamas etc) ar ataca Israelul cu o arma nucleara, acesta sa riposteze cu tot ce are atacand totul, Teheran, Mecca, si Medina… si nu mai vorbesc de  Europa. Acestia si-au exterminat toti evreii dar nu le-a fost de ajuns. Acesti monstrii au importat noua generatie de omoratori de evrei”.
Dar acest fanatism nu este limitat la  profesori si bloggeri. Numerosi jurnalisti importanti si canale de stiri au comentat despre disponibilitatea liderilor israelieni de a invoca Optiunea Samson. Alan Hart a intervievat-o pe Golda Meir pentru programul BBC Panorama in Aprilie 1971 intreband-o: “Doamna Prim Ministru… Spuneti ca daca vreodata Israelul ar fi in pericol de a fi infrant pe campul de batalie ar fi dispus sa distruga intreaga lume odata cu el?” Meir a replicat “Da, asta este exact ceea ce spun”.
Primul Ministru Menahem Begin a folosti informatii puse la dispozitie de spionul evreu-american Jonathan Pollard pentru a lua la tinta orase sovietice. Ariel Sharon, Moshe Dayan, Yitzhak Shamir, Shimon Peres, si altii au facut comentarii publice in sprijinul ideii de a folosi arsenalul nuclear ca un mijloc de santaj impotriva lumii integi.
Dar de ce a lasat lumea ca aceasta situatie nebuneasca sa se dezvolte? Sionistii au injectat o doza importanta de paranoia in evreii din Israel si din intreaga lume. Exista mitul eternei victimizari a evreilor, care editeaza in mod convenabil, toate crimele pe care evreii le-au comis impotriva altora de-a lungul lungii lor istorii in timp ce se exagereaza crimele pe care altii le-au comis impotriva acestora. E o mare ironie ca Statul Israel a fost fondat ca si o asigurare impotriva unui viitor Holocaust de catre sionistii care au colaborat pe mai multe niveluri cu nazistii. Evreii sionisti au incheiat o “Intelegere de Transfer” cu Adolf Hitler si au promovat emigrarea evreilor germani in Palestina, ceea ce a satisfacut interesele ambelor parti. Aceasta a ajutat la punerea bazelor statului evreiesc in Palestina in schimbul asistentei pentru inlaturarea boicotului asupra produselor germane pe care evreimea mondiala il impusese impotriva Germaniei naziste. Intr-un exemplu edificator asupra atitudinii pe care fondatorii Israelului au avut-o impotriva evreilor ne-sionsiti, David Ben Gurion a declarat dupa Kristallnacht ca “Daca ar fi sa stiu ca toti copiii evrei din Germania ar putea fi salvati transferandu-i in Anglia sau ca as putea salva doar jumatate prin transferul lor in Palestina as opta pentru a doua solutie pentru ca preocuparea noastra nu este doar pentru interesul personal al acestor copii ci si pentru interesul istoric al poporului evreu”. Aceasta a fost in raspuns la oferta britanica de a oferi azil pentru 10.000 de copii evrei.
nuke_explosionAl doilea mit este acela ca Israelul-ui i se opune o lume ostila si ca este supus unei amenintari existentiale. Aici ironia este ca nici o natiune in istorie nu a beneficiat mai mult de caritate si bunavointa decat Israelul. Acesta a primit mai mult ajutor extern decat orice alta tara nu numai din partea Statelor Unite. Germania  oferit ajutoare masive, inclusiv submarine nucleare, o componenta esentiala pentru Optiunea Samson, care fara nici un dubiu ar targeta Germania din greu. Mai mult, departe de a fi inconjurat de tari inamice, Israelul a incheiat tratate de pace cu cei mai apropiati vecini, Egipt si Iordania – ceea ce a transformat practic aceste tari in colaborationisti la genocidul impotriva palestinienilor. Numeroase alte guverne arabe si musulmane au legaturi traditionale de colaborare cu Israelul inclusiv Arabia Saudita, tarile mai mici ale Golfului, Turcia si chiar Iranul pana in ani ’90. (Sa nu uitam ca israelienii au fost aceia care au actionat ca intermediari cand resedintele Reagan a inceput sa vanda arme Ayatollahului Khomeini in cadrul afacerii Iran-Contra). Si sa nu uita ca SUA, Europa si si satelitii acestora au asigurat o permanenta imunitate diplomatica Israelului permitandu-i acestuia sa iasa “basma curata” in varii cazuri de crima internationala.
In concluzie, evreimea mondiala a fost spalata pe creier sa creada ca Goymii de-a lungul istoriei i-au persecutat fara absolut niciun motiv in afara unei urii irationale si congenitale si ca Israelul este singurul lucru care sta intre ei si camerele de gazare. Aceasta are puterea prin dominatia pe care o exercita asupra finantelor, mass-mediei si a altor sectoare cheie din societate sa-i forteze pe liderii vestici sa le puna la dispozitie acele mijloace care vor fi ulterior folosite pentru a-i santaja. Aceasta paranoia combinata cu idea religioasa a “poporului ales” si ideea seculara a superioritatii rasiale creaza o psihoza care fac din acest santaj mai mult decat o simpla amenintare. De Dr. Patrick Slattery – Tradrucere FrontPress.ro
Pe aceeasi tema poate fi vizionat si documentarul realizat de Dr. David Duke “Nu unui razboi pentru Israel contra Iranului”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu