Asasin


A iesit din inchisoare asasinul asistentei romance din Italia

autor: RV 28.02.2013

burtone
Alessio Burtone, agresorul Maricicăi Hăhăianu, a ieşit din închisoare şi îşi va continua pedeapsa acasă, în arest la domiciliu.Astfel, Burtone a stat în penitenciarul de la Roma mai puţin de doi ani şi jumătate, după ce, pe 8 octombrie 2010, a lovit-o mortal pe asistenta româncă, mamă a unui copil de trei ani.
Decizia a fost luată de Curtea de Apel din Roma, la solicitarea avocatului lui Burtone, Fabrizio Gallo.Avocatul familiei Hăhăianu, Alessandro Di Giovanni, a fost cel care a dat vestea soţului Maricicăi. “Suntem surprinşi de această decizie, Burtone a primit deja o pedeapsă mult prea mică” a declarat avocatul Di Giovanni. Familia asistentei românce ucise cu un pumn în staţia de metrou Anagnina spera ca Burtone să-şi ispăşească întreaga pedeapsă- şi aşa considerată prea scurtă- în întregime la închisoare”- a declarat avocatul Di Giovanni pentru La Repubblica.
Burtone a fost condamnat în primă instanţă la 9 ani de închisoare, dar pedeapsa a fost scurtată cu un an de judecătorii de la Curtea de Apel.“Încă de la prima sentinţă, soţul Maricicăi s-a resemnat în faţa justiţiei italiene”- a mai spus avocatul Di Giovanni, precizând că va aştepta depozitarea motivaţiilor care au dus la luarea deciziei din partea Curţii. De pe Gazeta Romaneasca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu