Rosia Montana

Liderul unui partid LEGIONAR despre rezistenta impotriva RMGC: “Vom MURI alaturi de voi, la Rosia Montana!”

autor: FrontPress 29.08.2013

dobrescuReporterul Buciumul a cerut dlui Florin Dobrescu, preşedintele executiv al Partidului “Totul pentru Ţară”să clarifice afirmaţiile făcute pe Facebook cu privire la o posibilă rezistenţă alături de localnicii de la Roşia Montană. Iată declaraţiile liderului PTPȚ:
“Atunci când un guvern aprobă un proiect de lege care practic suspendă statul de drept şi Legalitatea, anulând pentru un areal geografic toate actele normative care nu convin unei companii străine, vorbim practic de dispariţia ordinii de stat. Din acel moment, se părăseşte raportul de drept şi cetăţenii sunt aruncaţi în raportul de forţă.
Pentru tot ceea ce poate urma, în mod imprevizibil, se face răspunzător guvernul care a generat această situaţie.
Cel mai probabil că, dacă legea va fi votată în Parlament şi va fi promulgată, vom merge la Roşia Montană şi ne vom baricada în gospodăriile localnicilor care rezistă. Din acel moment, statul va da liber companiei străine să evacueze pe localnici prin forţă, cu ajutorul unor firme private de forţe speciale.
Acesta este războiul civil. Cetăţenii sunt abandonaţi de stat unor mercenari fără scrupule, care-i vor violenta, pentru a le fura practic proprietăţile, deşi legea e neconstituţională.
Şi noi vom merge, zeci, sute de oameni, să apărăm aceşti cetăţeni.
Vom rezista paşnic, fără violenţă, chiar dacă vom fi violentaţi. Dar ştim că sângele care va curge va fi un discurs mult mai valoros decât toate declaraţiile politice, către neamul românesc.
Aici se va vedea puterea de sacrificiu pentru aproapele. Căci nu este mai mare dragoste pentru aproapele tău decât aceea de a-ţi pune viaţa ta pentru acesta.
Vom rezista la Roşia, vom ieşi în stradă în oraşe, chemăm pe toţi românii să ni se alăture. Paşnic, legal, vom demonstra şi nu vom mai părăsi strada, decât în dubele statului poliţienesc. Pentru a ne reîntoarce apoi în stradă.
Vreau să aduc o corectare celor care au afirmat că de la Roşia Montană începe revoluţia. Noi nu agreem acest termen, care e de rezonanţă marxistă.
Noi spunem că de fapt la Roşia Montană se continuă REZISTENŢA NAŢIONALĂ, aceea în care Gavrilă Ogoranu, maiorul Dabija ori familia Şuşman, acum 6 decenii, au dat proba eroismului total, cu arma în mână.
Prin acest proiect de lege, Guvernul Ponta a aruncat România în haos social. Europa nu va putea să nu intervină. Sper din tot sufletul să fie sfârşitul carierei politice a acestui Mikey-Mouse sperjur, care este Victor Ponta. Nici măcare soţia sa nu îl susţine, Daciana Sârbu a declarat oficial că se va lega cu lanţuri de monumentele de la Roşia Montană.
Vă iubim dragi roşieni! Nu sunteţi singuri! Vom muri alături de voi, la Roşia Montană! “ De pe Buciumul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu