Florin Cioaba

A murit cetateanul Florin Cioaba, la origine TIGAN, NU regele romanilor

autor: Second 19.08.2013

ministerul-sanatatii-a-intrat-in-legatura-de-la-bun-inceput-cu-familia-regelui-cioaba-18460105E penibil şi dezgustător spectacolul mediatic şi show-ul politic legat de moartea lui Florin Cioabă, autointitulat Regele Ţiganilor. Florin Cioabă e un cetăţean român, la origine tigan, nu e nicio ruşine, care a murit nu pe front sau la serviciu în slujba statului, ci de infarct miocardic la marea turcească din Antalya.
Dumnezeu să-l odihnească şi să-l ierte, dar de aici până a face funeralii naţionale pe toate Breaking News-urile mediatice e cale lungă. E umilitor pentru naţiunea română ca T. Băsescu, preşedintele ţării, să-i trimită medic personal special în Turcia, etnicii români nu au asemenea privilegiu prezidenţial, ca PSD să dea un comunicat oficial lacrimogen de condoleanţe, ca Iliescu să-i plângă la catafalc, iar EBA să lăcrimeze pe Facebook că a murit un cetăţean român de etnie rroma.
Florin Cioabă s-a intitulat regele ţiganilor încălcând legislaţia românească şi era demn astfel de un control psihologic pentru această autonumire. Mai mult, chiar şi tribunul pseudo-naţionalist CV Tudor plângea cu lacrimi de crocodil pe la RTV de moartea ţiganului. Prostituarea politicienilor români e explicabilă pentru că vin alegerile europarlamentare şi e nevoie de voturile ţiganilor, asta arătând cât de mult s-a „ţigănizat” clasa politică şi ce nevoie mare are de voturile acestei etnii. Cred că de voturile lui Cioabă, unii ca Iliescu şi Băsescu au ajuns preşedinţi ai României.
Nu înţeleg în schimb decăderea morală a presei româneşti, care ne invadează spaţiul public cu ştiri legate depre moartea unui cetăţean român de origine ţigănească. Nu a murit regele românilor Mihai I, ci un rrom care în manieră specifică etniei sale se autoproclama regele ţiganilor. Văd că moartea lui Cioabă e un bun prilej pentru clasa politică şi media românească să transforme evenimentul într-o treaptă inferioară spre ţigănizarea României, adică pentru o nouă ţară Rromânia. A ajuns ca Guvernul să-i plătească unui simplu cetăţean spitalizarea de sute de mii de euro că a murit la mare, nu pe front. După „otevizarea” şi „becalizarea” ţării asistăm acum la „ciobizarea” României, de fapt la aprofundarea fenomenului de „manelizare” a naţiunii române cu largul concurs al politicienilor corupţi şi ai presei vândute intereselor străine. De Ionut Tene –Napoca News

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu