Manifest

MANIFESTUL NOII DREPTE – Incepe OFENSIVA NATIONALISTA!

autor: GC 11.08.2013

Luptam pt RomaniaObiectivul general al Asociației Noua Dreaptă este acela de a proteja și promova interesele românilor, din Țară și din afara granițelor. Nu ascundem că suntem în principal o organizație cu caracter predominant etnic. Noi am înțeles că proverbul: ”cămașa este mai aproape decât haina” nu are o conotație vestimentară, ci una socială și umană. De aceea primordial pentru noi este protejarea intereselor etnicilor români, atât individual cât și în comunitate, atât material cât și spiritual. Nu negăm dreptul la existență al minorităților conlocuitoare, dar în centrul atenției noastre se află românii, cei cu rădăcini, istorie și obiceiuri comune cu noi.
Noua Dreaptă se declară nemulțumită de spiritul defensiv al românilor care nu poate asigura decât o simplă și mediocră supraviețuire. Dacă scopul unui popor este să nu moară de foame, atunci probabil că acest spirit defensiv este suficient. Dar acesta este într-adevăr obiectivul nostru pe termen mediu și lung?! Să nu murim de foame?! Să trăim în orice condiții, dar să trăim cu orice preț? Să mâncăm orice, dar să fim mulțumiți că măcar avem ce mânca?
Noua Dreaptă consideră că avem nevoie de un spirit nou, ofensiv, chiar agresiv, în care să fie stimulate calitățiile de explorator, de pionier ale românului. Iar acest nou spirit se va manifesta:
- Când în loc să fim consumatori de civilizație vom dori să fim furnizori de civilizație.
- Când în moemntul în care în loc să ne gândim cum să atragem mai mulți investitori străini în România, vom începe să ne punem problema cum să facem ca tot mai mulți români să devină ei înșiși investitori străini în alte țări.
- Când în loc să acceptăm colonizarea României cu popolații alogene vom lua inițiativa de a recoloniza noi înșine fostele teritorii românești, în special sudul Basarabiei și nordul Bucovinei.
- Când nu ne vom resemna cu afirmația că toate popoarele sunt egale, ci ne vom dori să fim deasupra tuturor.
De aceea Noua Dreaptă nu este pentru oricine!
Dacă România, independența și mândria ei, curățenia ei, poziția ei în lume se află pe primul loc în inima ta, dacă simți că poți înfrâna în tine interesele personale pentru marele Interes Național, dacă tu crezi că întrunești calitățile de luptător și ai un dispreț visceral față de lașitate, lene, minciună, golănie, atunci există un loc în rândurile Noii Drepte: al tău! Dar dacă ai măcar un strop de vanitate personală, de îndoială, de ezitare, stai deoparte! De pe ND Blog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu