Catalogul Bloggerilor din Romania

Incepand din luna Octombrie 2011 blogosfera Romaneasca are o unealta noua: Catalogul Bloggerilor (atentie, nu al blogurilor).
[149554_451278996886_616451886_5916409_2166565_n.jpg] [tablouri+(55).jpg] [elulizaaa.JPG] [P+(4)skin1.jpg] [Picture+005.jpg]
Deocamdata vor fi "indexati" doar bloggerii care au cont pe blogger/blogspot. Insa cu timpul vor fi adunati si cei de pe alte platforme, cum ar fi wordpress, dar si cei cu domeniu.ro.

Aici poti gasi bloggerii Romani, impartiti pe categorii: dupa varsta, dupa zodie, dupa sex, dupa judet, dupa oras, profesie, hobby, si nisa despre care scriu. Pe langa acestea,iti vor fi prezentate blogurile lor, numarul de telefon(daca este disponibil), si adresa de e-mail. Astfel, pentru ca stim bine ca esti o fire curioasa (toata lumea este :P), poti gasi bloggerii care scriu despre ceva anume, care au varsta ta, sunt din zodia ta, sau lucreaza in profesia ta. Poti lua legatura cu ei, ii poti comenta, si chiar iti poti face prieteni. Sper ca acest catalog al bloggerilor sa contina cu timpul, zeci de mii de persoane, si sper sa ne aduca mai aproape unul de celalalt.

Daca vrei sa ajungi cat mai repede in catalog, lasa un comentariu mai jos cu parerea ta(sa fii logat in blogger sa iti vedem profilul, pentru informatii).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu