De la playback la muzică

Titlu: De la playback la muzica
Autor: Adinna - www.adinnutza.blogspot.com
Articol: Deşi nu e greu să-mi dau seama de unde se trage fobia de a cânta live, sunt convinsă că o mare parte din soliştii care se perindă pe scenele din Epoca de Piatră România nu dispun de calităţi vocale excepţionale. Cu siguranţă publicul ar rămâne cu dezamăgirea în suflet dacă favoritul lor ar interpreta într-un hal fără de hal piesa favorită. Aşadar, e mult mai simplu să pui cd-ul cu vocea înregistrată (mai mult trasă de "păr") într-un studio, decât să te chinui să scoţi falseturi "en gross".

Degeaba încearcă unii, dar mai ales unele, să ne convingă cu show-uri de o sexualitate dusă la extrem...fără îndoială, locul lor e într-un striptease club, în niciun caz pe scenă. Ceea ce nu ştiu aceşti artişti de mână a doua este că talentul nu se obţine în pat, ci prin foarte multă muncă.
Dar România e ţara tuturor posibilităţilor, deci să nu ne mire faptul că VIP-urile apar peste noapte ca ciupercile după ploaie!

Un lucru e cert, publicul adevărat nu poate fi minţit cu playback şi nici cu voci fără valoare, aşa că, mult stimaţi actori de pantomimă, poate vă găsiţi locuri în Spania la cules căpşuni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu