:: Calaul

Titlu: Calaul
Autor:: Gmx
Articol: De ieri România este acoperită în totalitate de nori mari şi negri. Aceştia au început să se formeze cu mult timp în urmă, dar niciodată nu au acoperit cerul în totalitate. Câte o rază de soare reuşea din când în când să ajungă la noi, dar acum totul este întunecat si rece.
Să speram în continuare că poate peste o zi, o lună sau un an va fi mai bine? În definitiv în ce constă binele acesta?
Se spune că speranţa moare ultima. Ieri şi-a dat ultima suflare şi Băsescu a fost călăul.

Read more: http://www.gmxul.ro/#ixzz0nEQPxCZi
--
Visitor Ip: 79.113.152.107

6 comentarii:

  1. :)
    basescu e ceausescu 2! Intr-o forma mai caraghioasa, meschina si hilara.
    Nori negri sunt pe cerul Romaniei dintotdeauna. Tara asta a trecut de-a lungul istoriei numai prin "curbe de sacrificiu", "generatii de sacrificiu".
    O istorie a unui neam fara radacini, fara coloana vertebrala, fara mandrie, fara deminitate, fara virtute, fara orizont, fara deziderate.
    Un neam ce a rezistat de-a lungul timpului prin procedeul simplu "traieste de pe azi pe maine"!

    RăspundețiȘtergere
  2. TB a fost aruncat un gura leilor…. http://antiignorantu.blogspot.com/2010/01/basescu-isi-va-pierde-din-putere-in.html

    RăspundețiȘtergere
  3. unele vile pot fi folosite ca spitale ... masini de lux ca salvari ... si piscinele ptr. imbaierea oamenilor saraci ... medicina isihasta obligatorie ptr CRETINII JEFUITORI ...

    RăspundețiȘtergere
  4. :)
    Ma amuzi, antiignorantule.
    basescu nu a fost aruncat in nicio gura a leilor. Are o strategie manelista foarte bine pusa la punct.
    Puterea e prinsa bine de el prin interesele celor din afara granitelor tarii.
    Vilele nu vor fi transformate in spitale, CU CERTITUDINE, si tot cu aceiasi CERTITUDINE, spitalele se vor transforma in locuri speciale, accesibile doar celor cu bani.

    RăspundețiȘtergere
  5. andreiradu strainii nu mai au putere in RO asa mare .... sa vedem cati romani vor mai fi ucisi de JEFUITORI ... le recomand romanilor prudenta si credintain ORICE !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ziua de 9 Mai are tripla semnificatie pentru cetatenii romani. Aceasta simbolizeaza „Ziua Europei”, „Ziua Independentei de Stat a Romaniei” si „Ziua Victoriei Coalitiei Natiunilor Unite in cel de-al Doilea Razboi Mondial”. - romanii sa se RELAXEZE in aceasta zi ptr. ca vor avea nevoie de ODIHNA la ceea ce va URMA in RO ...

    RăspundețiȘtergere