Teste

Israelul cere teste GENETICE pentru emigrantii din Rusia

autor: FrontPress 07.08.2013

adnStatul Israel, care are deja una dintre cele mai restrictioniste politici emigrationiste din lume, va introduce teste AND pentru a se asigura ca ne-evreii din Rusia nu vor intra in tara.
Potrivit unui articol aparut in Times of Israel [1] emigrantii rusofoni, care in viitor vor dori sa aplice pentru “aliyah” (“dreptul de a imigra in Israel” –) [2], vor trebui sa treaca un test AND.
adnAcest lucru este cel mai clar indiciu ca pentru Israel a fi evreu nu este o constructie sociala ci una biologica, si in acelasi timp dovedeste ca teoria “Khazara” – care presupune introducerea unor elemente non-semitice in bazinul de gene evreiesc – este incorecta, lucru de altfel dovedit anterior prin teste ADN [3].
Potrivit ziarului Times of Israel “potentialii emigranti de pe teritoriul fostei Uniuni Sovietice ar putea fi solicitati sa isi dovedeasca linia de sange evreiasca” si “vor fi supusi unor teste ADN pentru a-si dovedi provenienta evreiasca”.
Anuntul facut public de catre Cancelaria Primului Ministru spune ca “multor evrei de pe teritoriul Rusiei care au fost nascuti in afara casatoriei li s-ar putea cere sa dovedeasca o confirmare ADN a mostenirii evreiesti pentru a putea imigra in calitate de evrei”.
O sursa din cadrul Cancelariei a tranmis ziarului Maariv ca procedura aprobata de catre departamentul juridic din cadrul Ministerului de Interne enunta ca “un copil rusofon nascut in afara casatoriei este eligibil sa primeasca o viza de emigrare in Israel daca nasterea sa a fost inregistrata inainte ca el sa implineasca 3 ani. In caz contrar un test ADN este necesar pentru a dovedi provenienta evreiasca a copilului”.
Un purtator de cuvant al Ministerului de Externe a declarat ca decizia de a cere un test ADN pentru evreii proveniti din Rusia este bazata pe recomandarile Nativ, un program educational sub auspiciile Cancelariei Primului Ministru, cu scopul de a ajuta evreii din Rusia sa emigreze in Israel.
“Problema merge direct in inima  Legislatiei de emigrare in Israel (aliyah sau “Dreptului de intoarcere”) prin care oricine care a avut un parinte evreu, un bunic sau sot/sotie este eligibil pentru cetatenie. Problema de a determina cine este evreu – o definitie care a evoluat cu religia evreiasca – a condus Ministerul de Interne la un sistem bizantin de verificari si reguli, si a facut ca in anumite cazuri convertitii la iudaism sa trebuiasca sa se lupte in justitie pentru dreptul de a emigra in Israel”.
Cererea de testare a AND-ului pentru emigrantii in Israel contrasteaza dramatic cu lobby-ul pentru “frontiere deschise” sustinut de toate organizatiile evreiesti pentru America si restul lumii. In America si Europa evreii sunt cei mai mari sustinatori a emigratiei in masa [4] – dar in cazul Israel-ului  ei devin restrictionisti mergand pana la teste genetice ADN!
Imaginati-va pentru o secunda ca orice tara din lume ar implementa o politica contrara – aceea ca orcine probeaza un ADN evreiesc ar fi oprit de la primirea cetateniei. Aceiasi evrei “suprematisti” care sustin politica reciproca in Israel ar tipa acuzator  “rasism!” si multe altele … dar ca de obicei, exista o regula pentru ei si o cu totul alta pentru oricine altcineva. De David Duke 
Dr. David Duke – este una dintre cele mai importane figuri ale nationalismului american. Doctor in istorie si fost deputat in Cemera Reprezentantilor a statului Illinois, Dr. Duke a elaborat unele dintre cele mai importante carti care studiaza problema sionismului. Intre ele amintim “My Awakening: (aparuta partial in romaneste sub titlul “Rasa si Realitate”), “Jewish Supremacism” (aparuta in romaneste sub titlul “Trezirea la Realitate”). In urma cu 2 saptamani dr. David Duke a publicat o noua carte, “Secretul din Spatele Comunismului”, in care analizeaza legatura istorica dintre comunism si lobbyul evreiesc international:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu