Mojica de aur

Mojica de aur a RMGC s-a dat in spectacol (VIDEO)

autor: FrontPress 27.08.2013

sanda lungu fute buhaM-am uitat de mai multe ori, siderat, la înregistrarea postată pe internet care o surprinde pe Sanda Lungu demonstrându-ne cum anume se comportă o mojică (pentru cei care nu știu, Sanda Lungu este cea care croșeta ciorapi pe banii Roșia Montană Gold Corporation ca să ne pișe nouă ochii și să fim de acord cu proiectul minier de la Roșia Montană). Și nu orice fel de mojică, ci una de aur. Mojica de aur a RMGC s-a dat în spectacol. De data asta reprezentaţia ei a fost gratis. N-a mai așteptat să fie plătită.
Întrebată simplu de o adolescentă despre rolul ei în cadrul companiei Roșia Montană Gold Corporation, coana Lungu s-a apucat să înjure, folosind un limbaj incalificabil. ”Fut buha”, zice coana Lungu. Asta știam și noi cucoană. Mă înteb însă dacă cei de la RMGC te plătesc ca să îți etalezi mitocănia sau doar ca să croșetezi chiloți și ciorapi.
Comportamentul grobian al RMGC-istei Sanda Lungu este dovada suficientă a mizeriei ordinare pe care o reprezintă întreg proiectul minier al celor de la Roșia Montană Gold Corporation. Practic, toți cei care nu suntem de acord cu acest proiect sunt tratați cu sictir și înjurături pentru simplu fapt că ei pot. Ei au banii să cumpere tot și pe toți și ca atare noi, proștii care ne opunem, nu merităm decât mitocănia ei/lor. De parca țața Sanda a venit cu aurul de-acasă. Sau l-o fi adus mă-sa.
Sanda Lungu reprezintă arhetipul susținătorului proiectului celor de la RMGC. Incultă și grobiană. Activista perfectă pentru suma corectă. Caracter de slugă, atitudine de țață. De Dan Tanasa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu