Karen Blak

2013

Karen Blak

Vedeta a încetat din viaţă la vârsta de 74 de ani. Suferea de una dintre cele mai crunte boli din lume încă din anul 2010.  


Actriţa americană Karen Black, devenită celebră graţie rolului din filmul "Easy Ryder", a murit joi în California, potrivit Mediafax.
"Cu mare tristeţe vă anunţ că soţia mea şi, totodată, cea mai bună prietenă a mea, Karen Black, a murit în urmă cu câteva minute", a anunţat soţul vedetei, Stephen Eckelberry, pe pagina sa de Facebook.
Vedeta suferea de cancer la sistemul digestiv încă din anul 2010. de atunci, starea sa de sănătate s-a deteriorat în ritm alarmant.
Karen Black lasă în urma sa o carieră de invidiat. A jucat în aproximativ 100 de pelicule americane şi a câştigat de două ori Globul de Aur. Prima oară a fost recompensată cu acest premiu pentru interpretarea sa din pelicula "Five easy pieces", din anul 1966, rol care i-a adus şi o nominalizare la Oscar. Actriţa a primit cel de-al doilea Glob de Aur pentru rolul din filmul "The Great Gatsby", din anul 1974, unde a jucat alături de celebrul star hollywoodian Robert Redford.
FOTO: NORTHFOTO


Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/karen-black-actrita-deces-a-murit-doliu-in-lumea-filmului-rapusa-de-cancer-458619.html#ixzz2bTrwU9AZ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu