Statul te indeamna

Cand STATUL te indeamna sa devii ANTISOCIAL

autor: FrontPress 16.08.2013

bagbieSă fii corect și cinstit în raport cu un stat cleptocratic și condus de niște mârlani cu apucători bandițești, nu e chiar bistoș. Dacă nu aș fi constrâns, nu aș da statului nici un cent, darămite vreo amendă. Consider că banii pe care îi dau ajung în buzunarele șmecherilor în loc să fie folosiți pentru binele general, devenit dealtfel o noțiune de bășcălie în discuțiile dintre șacali.
Pur și simplu nu pot să scap de sentimentul că sunt fraierul de serviciu, care plătește în permanență taxe, biruri și amenzi. Ăștia care compun și conduc statul sunt de fapt niște racheți cu ștaif, așa că mi se rupe să fiu toată viața o vacă blândă și bună de muls.
Atitudinea statului mă îndeamnă la nesupunere civică. Noi nu avem un sistem, ci niște oligarhii care se substituie sistemului. Niște căpușe care fac legi după cum le dictează interesele financiare și politice de moment. Prostia și apatia permit însă perpetuarea acestor metehne la nesfârșit.
Orice om normal nu poate să facă altceva decât să se decupleze pe cât posibil din acest circuit al hoției generalizate.
Loyal to no one, no one at all !
PS – Nu cred în revoluțiile, revoltele și petițiile virtuale ale hipsterilor isterizați, care militează pentru o lume mai verde, dar dau cu sapa prin birourile înțesate cu aparate de aer condiționat ale multinaționalelor… DeGoran Mrakic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu