Englezoaice


Englezoaicele alcoolice, un contramodel pentru tinerii romani (FOTO)

autor: FrontPress 03.01.2013
1De câţiva ani presa arată a doua zi după Revelion numeroase fotografii cu englezoaice rupte de bete, înmuiate în alcool, pe străzile din Londra şi din marile oraşe britanice. Majoritatea poartă fuste mini şi sunt trântite pe caldarâm în poziţii indecente, cu ţâţele şi chiloţii la vedere, şi cu sticla de şampanie, bere sau vin în mână. A devenit un fenomen social îngrijorător în Anglia, când în noaptea de Revelion sute de mii de englezoaice se “îmbată muci” şi se expun violurilor pe străzi lăturalnice.
Alcoolismul englezoaicelor arată un fenomen îngrijorător al unei societăţi britanice decadente, imorale şi fără repere. E de fapt rodul societăţii occidentale care s-a secularizat şi s-a rupt de Dumnezeu. În Anglia ca şi în Occident lumea s-a desprins de biserică şi tradiţii în urma unei campanii de presă în favoarea ateismului, consumerismului deşănţat, homosexualismului fără control şi libertinajului în general. Europa nu este numai într-o criză economica, ci într-una morală, fără precedent. Europenii nu mai au repere morale şi ierarhii bazate pe elite. Atomizarea societăţii europene a dus la actuala criză socială şi morală, care s-a transformat într-un declin economic. O societate care nu generează valori şi nu respectă cutume şi tradiţii morale sau religioase transformă umanitatea într-o masă amorfă, fără speranţă şi viitor. Englezoicele bete sunt rodul secularizării şi consumerismului unei societăţi care nu mai reuşeşte să gestioneze speranţa şi viitorul.
2Englezii şi occidentalii în special se refugiază în alcool şi droguri pentru că societatea nu le mai răspunde cu modele culturale sau valori spirituale, ci le propune contramodele facile de prostituţie politică şi socială prin canalele televiziunilor de divertisment. Nu e întâmplător faptul că această societate fără repere şi modele a început să prindă rădăcini şi în România odată cu integrarea în UE. Drogurile şi etnobotanicele fac ravagii în liceele din România, pentru că tinerii nu mai au niciun model superior şi spiritual de urmat. Televiziunile şi media în general propun false modele tineretului, pe asistentele TV, care prin prostituţie au devenit cheia succesului în societatea românească. Tinerii văd că politicenii care mint, înşeală, fură sunt la conducerea partidelor politice, în parlament şi pe funcţii importante. Noua generaţie este dezorientată pentru că munca, cinstea, credinţa, adevărul nu sunt apreciate în societatea noastră, ci dimpotrivă au devenit piedici în promovarea socială, politică şi economică în România.
O vină importantă a lipsei de modele o poartă şi BOR, care s-a retras într-o atitudine liturgică contemplativă şi rugătoare refuzând misionarismul social, să coboare preoţii în mijlocul tinerilor din şcolile noastre şi să identifice soluţiile de însănătoşire morală. Recentul caz de la Cluj-Napoca cu arestarea unui elev-dealer de etnobotanice în liceele oraşului a redeschis o amplă dezbatere în legătură cu consumul drogurilor în şcoliile din România. Consumul drogurilor în rândul tinerilor din România se transformă de la an la an într-o problemă socială gravă din lipsa unei politici naţionale de restaurare a valorilor culturale, modelelor spirituale şi ierarhiilor sociale autentice. Cu un tineret virusat de consumerism, droguri şi alcool ca cel englezesc, generaţiile de vârstă mijlocie de astăzi trebuie să-şi ia gândul că tinerii de azi dedaţi alcoolului şi drogurilor vor munci ca să construiască un viitor ţării şi să se plătească pensiile celor care au muncit o viaţă. Reconfigurarea societăţii pe valori, tradiţii, promovarea cultului muncii şi a educaţiei, sunt măsurile imediate pentru restaurarea speranţei şi constituirea unui proiect de viitor mai bun pentru România. Altfel, tinerii noştri vor fi fotografiaţi morţi de beţi şi drogaţi pe străzile marilor oraşe de reporterii străini, ca englezoaicele alcoolice şi impudice. De Ionuţ Ţene – NapocaNews
12 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu