Ipocrizie


Ipocrizia gentlemanului idiot

autor: FrontPress 30.01.2013
charlesNiciodata nu am avut o impresie prea buna despre britanici. O natie de cocosi care beneficiind de pozitia geografica ideala este normal ca au putut domina lumea oarecand si e normal ca de atunci s-au tot cam obisnuit cu traiul bun si cu statutul de stapanii lumii. De altfel, exista un analist geopolitic american – Webster Tarpley – care ii considera inca pe englezi adevaratii beneficiari ai dominatiei anglo-americanie, prin puterea financiara a cloacei de viespii numita Londra unde bancherii pun la cale ce popoare sa mai fie bombardate sau care sa mai moara de foame din cauza cresterii pretului la grau – consecinta directa a inflatiei de bani falsi, la dobanzi apropiate de zero de care beneficiaza mai ales palierele superioare ale piramidei financiare. Este adevarat ca in ultimul timp, bancherii au cam luat pauza si s-au refugiat pe insule de lux. Am aflat asta cu stupoare dintr-un documentar realizat de BBC (Super Rich The Greed Game).
Este adevarat ca nu toti britanicii sunt bancheri si ca raportul de 99% saraci si 1% bogati se pastreaza si la ei, desi la pretul imobiliarelor din Londra putem trage concluzia ca 1% nu sunt doar 1%. Poate sunt 1% daca comparam in scala miliardelor, dar milionari sunt sute de mii (conform aceluiasi documentar mentionat mai sus).
Asadar, fac public prin acest blog chemarea catre Printul Charles sa respinga vehement tentativele de a-i intimida pe romanii care vor sa castige un ban cinstit si sa beneficieze de dreptul lor de cetateni ai Uniunii Europene – din care si Marea Britanie este inca parte – de a munci si de a trai oriunde. Ne-ati indoctrinat pana ne-a venit greata cu atata europenism si acum cand veni vorba sa castigam si noi o bucata de paine voi faceti pe marii civilizati si superiori si va speriati numai la gandul ca va veni romanul sa ia locul de munca al englezului. Aveti dreptate sa va fie frica lenesilor si sclifositilor. Dar tu draga Charles, ca un viitor rege ce te doresti care are bun simt si mimezi un oarecare respect fata de Romania, cum de stai si taci? Unde este dragostea ta fata de Romania si fata de poporul roman care cu multa ipocrizie ti-ai aratat-o? Cum vei mai avea curajul sa te-arati pe-aici daca nu faci nimic acum? Sau poate iti plac doar padurile noastre si frumusetea naturii si te-ai bucura poate chiar sa disparem cu totul de pe-aici si sa-ti faci tu castele si parcuri naturale in care sa vanezi in libertate si sa vezi doar tarani imbracati in haine nationale care te servesc si ti se inchina precum unui mare print ce te crezi. Noi iti spunem si tie ca si lui Baiazid: “tot ce misca-n tara asta mi-e prieten numai mie”, asa ca fa-te prieten cu noi daca vrei sa mai vii pe la noi.
Nu inteleg de ce va e frica de romani, dragi englezi? Ca o sa va fure portofelele cu maruntisuri si carduri care si-asa fara pin nu pot fi folosite? Dar de ce va speriati, mariti lorzi ca bancherii vostri oricum fura infinit mai mult ca orice tigan. Sa nu uitam ca bancherii vostri au provocat si mentin criza actuala. Sa va reamintesc doua cuvinte cheie decat? OK: “Libor Scandal”, desi mult mai multe alte marsavii se intampla pe la bancile voastre, dar nu conteaza acum. Asadar, daca nu va convine ca suntem co-europeni, va invitam sa iesiti din UE. Vom vedea atunci ce veti manca lenesilor si hotilor care altceva nu ati stiut in toata istoria voastra decat sa traiti din munca sclavilor iar acum pentru ca aveti destui sclavi (si-asa Londra e multi-colora) va e frica de arma noastra secreta impotriva ipocriziei si comoditatii voastre bolnave: tiganii!
E si normal sa va fie frica pentru ca negrii nostri sunt mai destepti ca ai vostri si veti cunoaste si voi ce inseamna viata traita in compromis, veti intelege in sfarsit ce inseamna drepturile omului in practica, la voi acasa si multi-culturalismul pe care il predicati pana acolo incat ati pus poponari pana si la altar. Ce popor idiot si denaturat! Sa ajungeti pana acolo. Vai de voi!
Dar nu va speriati, tiganii nostri sunt cumsecade si per total vor aduce o nota de culoare optimista vietii voastre cenusii si pline de tristete. In atmosfera groteasca a oraselor voastre pline de fum si nori, acordeoanele tiganilor si fustele colorate ale tigancilor ii vor veseli pe turisti si le vor crea amintiri placute, sentimente pozitive pe care cladirile voastre pompoase si fetele de ceara ale maritilor vostri regali si aristocrati nu le pot transmite pentru ca nu le au. De Gigel Chiazna
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu