Roman » Medicul Mircea Coadă nu va reveni asupra deciziei de a demisiona

În cazul în care verificările vor conduce la concluzia că nu are nicio vină în organizarea concursului de la spital, directorul Coadă (foto) nu revine asupra deciziei de demisie.


Managerul demisionar al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman, medicul Mircea Coadă, a declarat, miercuri, la prânz, că nu doreşte să comenteze în niciun un fel situaţia creată în urma demisiei sale şi a refuzat să explice motivele pentru care şi-a depus demisia din funcţia de manager al spitalului.
Medicul Mircea Coadă a afirmat că aşteaptă decizia care va fi luată, în cursul zilei de joi, în urma şedinţei de la Primăria Roman – unde se va analiza raportul corpului de control al primarului asupra modului în care a fost organizat concursul pentru ocuparea a 21 de posturi de asistenţi medicali la spital.
Medicul Mircea Coadă a mai adăugat că nu a răspuns marţi la telefon prevalând-se de dreptul său la intimitate.
Întrebat dacă va reveni asupra deciziei de demisie – în cazul în care din raport va reieşi că nu are nicio vină asupra scandalului creat în urma desfăşurării concursului pentru asistenţi medicali -, medicul Mircea Coadă a afirmat că nici în acest caz nu va reveni asupra deciziei de a demisiona din funcţia de manager al Spitalului Roman.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu