Roman » Raportul despre concursul de la spital este pe masa primarului

Scris de:

raport
Raportul corpului de control al primarului arată “deficienţe de organizare”. Luni, primarul Leoreanu va avea o întâlnire cu cei patru directori ai Spitalului Roman.


Corpul de control al primarului a terminat de efectuat verificările la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman. Raportul, realizat după mai multe zile de verificat documente, a ajuns şi în mâna primarului Laurenţiu Dan Leoreanu. De altfel, primarul Leoreanu a spus că nu va lua nicio decizie referitoare la conducerea spitalului până nu va studia rezultatele raportului întocmit de corpul de control.
Spitalul de Urgenţă Roman a ajuns să fie verificat de corpul de control al primarului după ce un concurs organizat în cadrul unităţii sanitare, pentru ocuparea a 21 de posturi de asistenţi medicali, a stârnit un scandal între conducerea Spitalului şi Ordinul Asistenţilor Medicali. Ulterior, concursul a fost anulat de managerul Mircea Coadă, dar situaţia a rămas tensionată, din cauza unor zvonuri legate de posibile plăţi făcute către organizatorii examenului din partea unor candidaţi. În aceaste condiţii, doctorul Mircea Coadă, managerul Spitalului Municipal de Urgenţă Roman, a demisionat din funcţie, din motive personale, fără a oferi alte detalii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu