Steag profanat

Basistul de la Bloodhound Gang a profanat steagul Rusiei in Ucraina (VIDEO)

autor: FrontPress 05.08.2013

steagÎn timpul unui concert desfăşurat în 31 iulie în oraşul Odessa din Ucraina, basistul trupei americane de punk Bloodhound Gang şi-a băgat drapelul naţional rusesc în pantaloni şi la scos prin partea dorsală. După acest gest obscen, Jared Hasselhoff a declarat ironic la microfon „să nu-i spuneţi lui Putin”. După incidentul ofensator, concertul Bloodhound Gang din 2 august de la festivalul KUBANA din Anapa, Rusia, a fost anulat.
Vladimir Markin, reprezentant al Comitetului de Anchetă al Rusiei, a declarat că Hasselhoff se face vinovat de „profanarea drapelului de stat al Federaţiei Ruse”, faptă prevăzută la articolul 329 din Codul Penal. Din această cauză, dar şi de teama izbucnirii unor violenţe, trupa a fost interzisă în Rusia. Oficialul i-a mai numit “idioţi” pe cei de la Bloodhound Gang.
După tot acest scandal, liderul trupei americane şi-a cerut scuze şi a spus că gestul colegului său a fost făcut doar pentru a-şi apropia fanii, ucrainienii din Odesa având resentimente faţă de ruşi, care alcătuiesc circa 30 la sută din populaţie. Şi ambasada SUA din Moscova a condamnat gestul lui Jared Hasselhoff.
Formaţia Bloodhound Gang s-a format în 1991, fiind recunoscută pentru versurile provocatoare şi explicite sexual. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt „Fire Water Burn”, „The Bad Touch”, „Foxtrot Uniform Charlie Kilo”, „Along Comes Mary”, „Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss” şi „The Ballad of Chasey Lain”. Până în prezent a scos cinci albume de studio. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu