Consultanta Asigurare de Viata si Sanatate

Asigurare de Viata si  Asigurari de Sanatate

HD Asig, compania de consultanta in domeniul asigurari de sanatate private si Asigurari de Viata a lansat un comunicat de presa in luna martie 2013.
Asigurare de Viata, Asigurari de Sanatate Private, asigurare sanatate straini rezidenti

HDASIG prin intermediul consultantilor de asigurari de viata si cu ajutorul specialistilor din domeniul medical, am reusit sa aducem pentru persoanele interesate un nou concept de consultanta, transparent, axat pe nevoile clientului si care sa indeplineasca si cele mai exigente cerinte.

Servisam un portofoliu de peste 3000 de clienti multumiti pe segmentul de retail asigurari de sanatate private pentru straini rezidenti in Romania , asigurari de viata, pensie privata suplimentara facultativa, asigurare majorat, asigurare de casatorie, asigurare de nastere in sistem privat.

In 2012 am construit relatii stabile cu clienti importanti din piata, oferindu-le solutii pe partea de Asigurari de Sanatate pentru angajati la costuri reduse si croite conform cerintelor clientului pentru asigurari de sanatate deductibile fiscal si neimpozabile sau scutite de impozit
Suntem convinsi ca putem sa dezvoltam si in 2013 segmentul de consiliere personala in domeniul asigurarilor private de sanatate si viata, oferind suportul si informatiile necesare in luarea unor deizii importante. Aceste decizii daca sunt luate impreuna cu un consultat HDasig, va ajuta nu doar acum ci si pe viitor deoarece oferim suport si servisare nu doar in momentul luarii deciziei ci si pe parcurs.

Mai jos aveti un film de prezentare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu